Katil zanlısı kayıp koca için özel ekip

    Urla'da 7 ay önce evlendiği eşi Dudu Yılmaz'ı bir pansiyonda boynuna sardığı kablo ile boğarak öldürdüğü üzerinde durulan Rıfat Y'yi yakalamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü özel ekip kurdu.

    Katil zanlısı kayıp koca için özel ekip
    17 Haziran 2023 - 12:43 - Güncelleme: 17 Haziran 2023 - 13:14

    Bahri Karataş (KHA)

    Olay, akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'deki bir pansiyonda meydana geldi. İddiaya göre, 3 gündür pansiyonda kalan Rıfat Y. ayrı yaşadığı eşi Dudu Yılmaz'ı konuşmak için çağırdı. Genç çifti göremeyen pansiyon çalışanları, durumu 112'ye bildirdi. İhbarla pansiyona gelen polis ekipleri, girdikleri odada genç kadını boynuna kablo dolanmış halde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 21 yaşındaki Dudu Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Dudu Yılmaz'ın cansız bedeni, savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

    Bir restoranda garson çalışan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen şüpheli koca Rıfat Y'nin o gün konuşmak için pansiyona geldiği, işletme görevlilerince bildirildi. Rıfat Y'nin olay sonrası kayıplara karıştığı belirtildi.

    Edinilen bilgiye göre Dudu Önal Yılmaz, 11 Kasım 2022 tarihinde sevdiği Rıfat Y. ile evlendi. Genç kız evlendiğinde gelinlik bile giymedi. Evlilikleri ilk aylarda çatırdamaya başladı. Maddi sorunlar nedeniyle Dudu Önal Yılmaz babaevine geri döndü. Yılmaz, iddiaya göre uyuşturucu madde kullanan, evin eşyalarını satan ve geçinemediği eşi Rıfat Y.'den boşanmak için dava açtı. Genç kız daha sonra boşanma davasını geri çekti.



    Baş şüpheli, kayıp koca

    Yetkilerden alınan bilgiye göre Rıfat Y., dün yeni bir başlangıç yapmak için eşini kaldığı pansiyona çağırdı. Burada bir süre konuştular. Tahminlere göre Rıfat Y., aldığı uyuşturucu maddenin etkisiyle tartıştığı eşinin boğazını kablo ile boğup öldürdü. Ardından da hiç bir şey olmamış gibi odadan çıkıp kayıplara karıştı. Dudu Önal Yılmaz'ın ölümünde baş şüpheli olarak aranan ve olaydan sonra kayıplara karışan Rıfat Y'nin yakalaması için özel ekip kuruldu.

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum