• Reklam

Urla'da kaybolan Ali için aramalar durduruldu

10 gün önce bisikletiyle gezmeye çıkan ve kaybolan Ali Günaltın için arama çalışmaları sona erdi.

Urla'da kaybolan Ali için aramalar durduruldu
23 Mayıs 2023 - 15:16
İzmir' in Urla İlçesinde 10 gün önce bisikletiyle gezmeye çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ali Günaltın'ı arama çalışmalarına son verildi.

Özbek Mahallesi'nde yaşayan ve teknesiyle balık tutma turu düzenleyen 51 yaşındaki Ali Günaltın, 13 Mayıs’ta bisikletiyle en son Maksut'un Yeri’nde görüldü. Bisikletiyle gezmeye çıkan Günaltın'dan o günden beri haber alınamadı. Yakınları ve sevenleri ilçede seferberlik başlatarak kayıp ilanı astı.

Günaltın'ı bulmak için AFAD, jandarma personeli ve AKUT Gönüllüleri ile yakınları seferber oldu. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın helikopterinin de arama çalışmalarına katıldığı 9 günün sonunda çalışmalar sona erdi.

Günaltın’ın kız kardeşi olan Aslı Günaltın, "Abim Ali Günaltın 13 Mayıs Cumartesi’den beri kayıptır ve halen bulunamamıştır. Alba fold2 elektrikli bisikletle en son Özbek Maksut civarında görülmüş olup; siyah şapka, siyah kıyafetlidir. Herhangi bir şey görüp bilenlerin jandarma veya 0533 345 71 27 nolu telefona ve 112 Jandarma'ya bilgi verilmesini rica ederiz. Herhangi bir bilgi bizim için çok değerlidir" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum