Ünlü işadamının evlat acısı

    İzmir’in markalarından biri olan Topçu restoranlarının sahibi Cevat Dev’in küçük oğlu Barış Dev, Balçova’daki evinde ölü bulundu.

    Ünlü işadamının evlat acısı
    03 Eylül 2020 - 13:12 - Güncelleme: 03 Eylül 2020 - 13:17



    İzmir’in markalarından biri olan eski Topçunun Yeri şimdiki Topçu restoranlarının sahibi Cevat Dev’in küçük oğlu Barış Dev (38), Balçova’da yalnız yaşadığı evde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre boğazında ip kesikleri olan Barış Dev’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

    İzmir'in Balçova İlçesi'nde ihbar üzerine bir eve çok sayıda polis ekibi gönderildi. Evde bir kişinin öldüğü ihbar edildi. Olay yerine giden ekipler, restoranlar zinciri sahibi Cevat Dev’in küçük oğlu Barış Dev’in cesediyle karşılaştı. Cinayet Masası ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ilk yaptığı incelemede Barış Dev’in intihar ettiği kanısına varıldı.

    Genç yaşta yaşamını yitiren Barış Dev’in yakınları, sevenleri, tanıdıkları ve yiyecek-içecek camiası yasa boğuldu. Çevresinde çok sevilen biri olan, Topçu’nun Alsancak şubesinin başında olan Barış’ın ölümü ağabeyi Zafer Dev ve babası Cevat Dev’i yıktı.

    Dev ailesine acı kayıplarından dolayı başsağlığı diliyoruz.

    TOPÇU'NUN ÖYKÜSÜ
    1957 yılında seyyar arabada başlayan Topçu’nun Yeri’nin hikayesi bugün İzmir’de adres tarif ederken kullanılan bir nirengi noktasına dönüşmüş durumda. Adı neredeyse İzmir Saat Kulesi kadar bilindik. Adını askerlik yaparken edindiği lakaptan alarak lokantasına koyan Hüseyin Özyazmacı, seyyar arabayla başlayıp 10 masalı bir lokanta haline getirdiği mesleğini 1985 yılında noktalamış. Bu tarihte lokantayı devralan Cevat Dev, işi daha da ileri götürerek bayrağı oğulları Zafer ve Barış Dev ile birlikte taşıdı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum