Tutuklanan İzmirli şarkıcı olayında gelişme

    İzmir'in Foça ilçesinde bir barda yıllardır sahneye çıkan 43 yaşındaki Günce Yorgancılar'ın tutuklandığı olay aydınlandı.

    Tutuklanan İzmirli şarkıcı olayında gelişme
    28 Ağustos 2023 - 19:03
    Foça ilçesinde bulunan eğlence mekanının sevilen sanatçılarından 43 yaşındaki Günce Yorgancılar, edinilen bilgilere göre; önceden kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü U.Ö. ile yolda karşılaştı, Ruhsal rahatsızlığı olduğu ve raporu bulunduğu belirtilen Yorgancılar, tartışma sonra U.Ö'yü bıçakladı. Kendisine zarar geleceği endişesiyle karşısındaki kişiyi bıçakladığı öne sürülen Günce Yorgancılar, tutuklanarak Şakran Cezaevi'ne gönderildi.



    Öte yandan bıçaklanan kişinin Günce Yorgancılar ve çalıştığı işyeriyle ilgili sorunlar yaşadığı, daha önce sanatçıyı tehdit ettiği bilgisi soruşturma dosyasında yer aldı. Hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilen U.Ö, yoğun bakımdan normal servise çıkarıldı.



    GÜNCE YORGANCILAR KİMDİR?
    1980 yılında İzmir'de doğan Günce Yorgancılar, İzmir İnönü Lisesi'nden 1994'te, 9 Eylül Üniversitesi Müzik Eğitimi Çello bölümü'nden 2000 yılı mezun oldu. Yorgancılar, viyolonsel icracılığı dışında söz yazarı, besteci, gitarist, vokalist ve solist.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum