TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi

    TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı

    TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yönetim Kurulu toplantısı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, süresiz erteleme kararı alınan Süper Lig'in başkangıç tarihini açıkladı. Büyükekşi ayrıca Halil Umut Meler'in hakemliği bırakacağı yönündeki iddialara da yanıt verdi.

    TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı
    13 Aralık 2023 - 15:49
    TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor müsabakası sonrası hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırı ve sonrasındaki olaylar nedeniyle süresiz olarak tatil edilen tüm liglerin 19 Aralık Salı günü yeniden başlayacağını açıkladı.

    Büyükekşi, “Olaya hemen müdahale eden Adalet ve İçişleri Bakanına teşekkür ediyorum. Olayın sorumluları hakkında yüce Türk adaleti gerekeni yapmıştır. TFF Hukuk müşavirliği olayla ilgili sevkleri yaptı. Disiplin Kurulu Perşembe günü kararını açıklayacak. Bu gibi olayların tekrarının olmaması için para cezası ve hak mağduriyeti yanı sıra ilave yaptırımlar planlıyoruz. Bakanlıklarla görüşmelerimizde hemfikir olduk. Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Kanunu’ndaki değişiklikler için yerimizi alacağız. RTÜK ile yaptığımız işbirliği artarak devam edecek. Bu gün aldığımız kararla 19 Aralık Salı günü tüm ligler yeniden başlayacak” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum