Taşoku, Başhekim Koçak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    Urla MHP eski İlçe Başkanı İsmail Taşoku ve Karataş Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Bahri Karataş, Urla Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Dr. Ömer Koçak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Taşoku, Başhekim Koçak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    22 Eylül 2021 - 21:29 - Güncelleme: 23 Eylül 2021 - 10:47
    Bahri Karataş (KHA)
    İşadamı İsmail Taşoku, daha önceden görev yaptığı hastanelerdeki başarılı hizmetleriyle tanınan Başhekim Koçak'a hastanedeki sorunları ve Özbek kavşağındaki trafik sorunlarını bir an önce çözülmesi için öneride bulundu.

    Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Koçak da göreve yeni başladığını, hastane içinde bir çok aksaklıkların olduğunu dile getirerek, bunları kısa sürede çözüm üretileceğeni belirtti.

    Kavşaktaki trafik sıkışıklığının da çözümü için Kaymakam beyle görüşeceğini, hastanenin arka kısmına yeni ek hizmet binası projesinin kısa sürede inşaatına başlanacağını ve bitmesinde de buranın Bölge Hastanesi olacağı müjdesini, İsmail Taşoku'yla paylaştı.

    Taşoku ve Karataş, Başhekim Koçak'a bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür etti. İsmail Taşoku, yeni Başhekim Koçak'ın Urla’da güzel işlere imza atacağını ve hastanedeki aksaklıkların kısa sürede çözümleyeceğini ve Urla halkına daha iyi sağlık hizmeti sunacağını kuşkusu olmadığını söyledi.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum