Kaymakam Dayanç mahalle gezilerine devam ediyor

    Belediye Başkan v. Kaymakam Dayanç beraberinde muhtarlar ve daire amirleri olmak üzere; Yenice, Camiatik ve Naipli Mahallelerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

    Kaymakam Dayanç mahalle gezilerine devam ediyor
    22 Eylül 2021 - 21:31 - Güncelleme: 23 Eylül 2021 - 10:46
    Mahallelerde ikamet eden vatandaşların ve esnafın taleplerini dinleyen Dayanç; “Yoğun bir çalışma programı içerisindeyiz. Gerek Kaymakamlıkta, gerek Belediyede, gerekse mahalle ziyaretlerimizde Urlalı hemşerilerimizle sık sık bir araya gelerek, sorunlara çözüm üretmeye gayret ediyoruz. İlçemizin birçok noktasında çalışmalarımız aralıksız devam ederken, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Urla bırakabilmek için sizlerin de desteği ile çok özel projeleri ardı ardına hayata geçireceğiz.” dedi.

    ŞAMPİYON TAKIMI TEBRİK ETTİ 

    Kaymakam Murtaza Dayanç, Urla Belediyesi Spor Kulübü futbolcularını ziyaret etti. Kocaeli'nde düzenlenen 3. Uluslararası Kartepe Cup Şampiyonasında şampiyon olan takımımızı tebrik ederek hediyeler veren Dayanç; “Bizleri gururlandırdınız. Hepiniz birbirinizden yetenekli futbolcularsınız. Daha çok başarılar elde edip ilçemize kupalarla döneceğinizden hiç şüphemiz yok. Her zaman yanındayız” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum