Tarkan Bakırlı'nın İftar yemeği yoğun katılım ile gerçekleştirildi

    Cumhur İttifakı Ak Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan BAKIRLI’nın İftar yemeği yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Vatandaşlar yüzlerce metre uzunluğunda kurulan masalara sığmadı. Ak Parti Urla İlçe Başkanlığı iftar alanına ek masa , sandalye ilavesi yaparak , gelen yoğun kalabalığı karşılamaya çalıştı. İftar alanında ki tüm sokaklar dolup taştı.

    Tarkan Bakırlı'nın İftar yemeği yoğun katılım ile gerçekleştirildi
    21 Mart 2024 - 10:09 - Güncelleme: 21 Mart 2024 - 10:14
    Ak Parti Urla’da bu kadar yoğun bir katılımı daha önce hiç yaşamamıştı. Yaşanan yoğun ilgi ilçe’de  büyük bir heyecan yaşanmasına sebep oldu.



    İftar yemeğinin ardından , Belediye Başkan Adayı Tarkan BAKIRLI’nın Meclis üyeleri tanıtımı ve proje tanıtımına geçildi. Urla Halkın’da büyük heyecan yaratan projeler ardı ardına açıklanınca , iftar alanına gelen Vatandaşlarında heyecan ve coşkusu bir o kadar arttı. 



    CHP’nin değişim programına atıfta bulunan Ak Parti Adayı Tarkan Bakırlı,  “Evet değişmeli, her şey değişmeli. Urlalı artık hizmet vermemeyi alışkanlık haline getirmiş, ( kimi aday yapsak kazanıyor) rahatlığı ile hizmet etmeye üşenen bir belediye anlayışını terk etmeli. Belediye başkanı seçilenlerin bu rahatlığı, genişliği, Urla’nın yaşanamaz bir yer haline gelmesine neden oldu. İlçenin her tarafı dökülüyor. Kanalizasyon yok… Binalar durmadan artıyor. Yer altı suları hızla kirleniyor.



    Tarımı bitirdiler. Bakmayan enginar enginar diye tutturduklarına, çiftçinin enginar dikeceği yer bırakmadılar. Urla’nın AK Parti belediyeciliği ile tanışmasının zamanı geldi. Bir ilçe aniden nasıl kalkınırmış, hizmet nasıl yapılırmış görme zamanı geldi. Yıllar ve yıllar denediniz. Hala kanalizasyon konuşuyoruz. Hala yol konuşuyoruz. Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar kaymak gibi duble yollar yapıldı, biz hala mahallelerin otomobilimiz ile girdiğimizde bir yerleri kırılmadan çıkamadığınız yollardan bahsediyoruz. Böyle hizmet olmaz” dedi.  

    YORUMLAR

    • 0 Yorum