İYİ Parti'li adaylardan Ömer Günel'e 'kumpas' iddiası

    Kuşadası’nda yayın yapan bir haber sitesinin, “Özer Kayalı’nın vurulma olayıyla ilgili gerçekleri açıklıyoruz” başlığıyla duyurduğu ve Can Başar’ın konuk olacağı programın ardından kumpas çıktı. Can Başar, Özer Kayalı ve Behçet Alp’in Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e iftira atmak için kendisine teklifte bulunduğunu açıkladı.

    İYİ Parti'li adaylardan Ömer Günel'e 'kumpas' iddiası
    20 Mart 2024 - 15:50 - Güncelleme: 20 Mart 2024 - 16:42

    Kuşadası’nı sarsan kumpas girişiminin detaylarını Can Başar sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu. Başar, Ergün Poyraz ve İbrahim Akbulut isimli şahısların aracılığıyla İYİ Partili Özer Kayalı ve Behçet Alp’in kendisine Cumhuriyet Halk Partili ( CHP) Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e iftira atması için teklifte bulunduğunu duyurdu.

    Adı Özer Kayalı’nın vurulması olayına karışan Can Başar açıklamasında, “Ben Can Başar. Özer Kayalı durumu tamamıyla bireysel bir durumdur. Bu durumu kirli siyasetine alet etmek isteyen insanlar Ergün Poyraz ve İbrahim Akbulut tarafından bana ulaşan Behçet Alp ve Başar, Poyraz ve Akbulut’un teklifinin arkasından Özer Kayalı ve Behçet Alp’in olduğunu açıkladı. Başar, “Bu vaatlerin kendisi tarafından mı yoksa başkaları tarafından mı olduğunu öğrenmek için ilk başta tamam dedim. Akabinde, 13 Şubat tarihi saat 1’de SLK Haber İbrahim Akbulut’un ofisinde buluşmak üzere Behçet Alp, Özer Kayalı, İbrahim Akbulut, Ergün Poyraz, Fuat Özen ve ben haberleştik. O gün Özer Kayalı gelemeyeceğini söyledi. Lakin birçok defa Behçet Alp Ergün Poyraz ile telefonlaşıp iki dakikaya oradayım, birazdan oradayım gibi telefonlarla görüştüler” ifadelerini kullandı.

    Başar, kendisinin Ömer Günel’e iftira atması durumunda Özer Kayalı’nın şikayetini geri alacağı, Behçet Alp’in ise sahil şeridinde bir mekanı devredeceğini teklif ettiğini söyledi. Başar, “Bu durumun sonucunda Özer Kayalı şikayetini geri alacağını, Behçet Alp’in de başkan seçildikten sonra sahil şeridinde istediğim mekanı bana devredeceğim konusunda bana vaatleri bulundu” şeklinde konuştu.


    Can Başar, konuşmasına şu şekilde devam etti: 


    "Ben hayatımda kimseye iftira atmadım kimseden de korkmadım,
    Hasta olan çocuğuma iyi bir baba olmak istedim kimsenin arkasında konuşmadım, Özer kayalı olayı için beni kullanmak isteyen insanlar bana vaadde bulunup Ömer günele iftira atmamı istediler ben de bu insanları ifşa etmek için tekliflerini kabul ettim, aslında canlı yayında ifşa edecektim beni parayla mekanlarla satın alamayacaklarını onlara da tüm insanlara da göstermek istedim ama yeni haber beni canlı yayına çağırdığında ben bunları ifşa edeceğimi söyleyince yeni haber de kabul etmedi o yüzden beni canlı yayına almadı eğerki bu dediklerimde tek bir yanlış olduğunu düşünen ve savunan varsa savcılıktan HTS kayıtlarını istesin benim elimdede her türlü belge mevcuttur

    İftira atmak ve yalan söylemek bu Ramazan ayında kimseye yakışmaz bana da yakışmaz"

    YORUMLAR

    • 0 Yorum