• Reklam

Son 6 ayda 10 bin 724 görüşme

BODRUM Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Saha Çözüm ve Koordinasyon ekipleri, vatandaşların sorunlarına hızlı bir şekilde yanıt verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Son 6 ayda 10 bin 724 görüşme
25 Temmuz 2023 - 12:08 - Güncelleme: 25 Temmuz 2023 - 12:10

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Saha Çözüm ve Koordinasyon ekipleri, vatandaşların sorunlarına hızlı bir şekilde yanıt verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Saha Çözüm Ekibi, son altı ayda 10 bin 724 vatandaş ile görüşerek talep, istek ve şikayetlerini inceledikten sonra ilgili müdürlüklere iletti. Saha Çözüm ve Koordinasyon Ekibi, özellikle kapanacak yollar ile ilgili olarak halk bilgilendirmeleri yaparken Bodrum'da yapılan alt yapı ve asfalt çalışmalarına yönelik de bilgiler veriyor. Bilgilendirme ziyaretlerinde yapılacak çalışma hakkında çalışmanın ne zaman, tam olarak nerede, kim tarafından, ne kadar sürede yapılacağı gibi kısa bilgiler vatandaşlarla paylaşılıyor. Saha ekipleri, Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında, yeni bebek sahibi olmuş ailelere, bebeğin temel ihtiyaçlarının içerisinde olduğu set hediye edilirken mutluluklarına ortak olunuyor. Vatandaşların bütçelerine de katkı sağlanmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında başvurular kapsamında en son 204 bebek evlerinde ziyaret edilirken Başkan Ahmet Aras'ın selamları ile birlikte hediyeleri takdim edildi.

DEPREMZEDELERE DESTEK

6 Şubat tarihinde gerçekleşen deprem sonrası ev ve iş yerlerini kaybeden ve farklı kentlere geçici süre gitmek zorunda kalan depremzedelere de belediye kucak açarken Saha Çözüm Ekibi çeşitli yardımlarda aktif rol aldı. Deprem bölgesinden ulaşım ve konaklama için belediyeyi arayan 4 bin 034 depremzedeye bilgilendirme ve yönlendirme yapan saha ekipleri; ulaşım, konaklama, bölgedeki ilgili kurumlarla iletişim konusunda depremzedelere eşlik ederek sorunların çözümüne katkı sağladı. Bodrum'da 2023 yılı içerisinde çeşitli sebeplerle çıkan 53 farklı ev ve iş yeri yangınında Saha Çözüm ve Koordinasyon Ekibi, vatandaşlara ziyarette bulunurken talep ve şikayetlerini alarak ilgili müdürlüklere yönlendirdi. Ayrıca 2023 yılı içerisinde yaşanan yoğun yağış sebebiyle 41 ev ve iş yeri de ziyaret edilerek vatandaşların talepleri alındı. Mağduriyetlerin en aza indirilmesi için belediyenin imkanları dahilinde vatandaşlara destek olundu.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ VE 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA ZİYARET

Saha Çözüm ve Koordinasyon ekibi, ilçede yaşamını sürdüren özel gereksinimli vatandaşları da ziyaret ediyor. Talep ve şikayetleri alan ekipler, ilgili birimlere yönlendirerek takibini sağlıyor. 65 yaş üstü vatandaş ziyaretleri kapsamında son olarak Gündoğan, Türkbükü, Gölköy ve Bitez Mahallelerinde tespit edilen 65 yaş üstü 427 vatandaş ziyaret edilirken talep ve istekleri dinlendi.
Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Saha Çözüm Ekibi, vatandaş ziyaretlerinde mahalle mahalle dolaşarak anket çalışması da gerçekleştiriyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum