Sirius Quartet'ten 'cumhuriyet' konseri

    İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamalarına Sirius Quartet konseri ile devam etti. Halka açık ve ücretsiz gerçekleşen konserde; Ulvi Cemal Erkin, Necip Celal Andel ve Ahmet Adnan Saygun gibi cumhuriyetin yetiştirdiği bestecilerin eserleri yer aldı.

    Sirius Quartet'ten 'cumhuriyet' konseri
    30 Ekim 2023 - 11:45 - Güncelleme: 30 Ekim 2023 - 11:46

    İEÜ, 100'üncü yılı kutlamalarına Sirius Quartet konseri ile devam etti.
    Klasik müzik topluluğu Sirius Quartet'in, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin kampüsünde düzenlediği konserde, çalınan marşlar, türküler, tangolarla konser, katılımcılara keyifli bir akşam yaşattı.
    İEÜ Sanat Koordinatörü Sinemis Eser Akaoğlu, cumhuriyet coşkusunu yaşamaya devam edeceklerini söyleyerek, "Cumhuriyet'in yetiştirdiği çok değerli bestecilerin eserlerini, konserde konuklarımıza sunduk. Sirius Quartet, bu keyifli, farklı ve özel gecede bizleri yalnız bırakmadı. Unutulmayan eserleri bir kez daha paylaştı. Bizlere bu muhteşem günü yaşatan Sirius Ouartet'e çok teşekkür ediyoruz. Sanat etkinliklerimizle Cumhuriyet coşkusunu kampüsümüzde yaşamaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını bir kez daha kutluyor; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyoruz" diye konuştu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum