Seks kasedi iddiası! İzmir ve Manisa programları iptal

    MEMLEKET Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin bugün İzmir ve Manisa'da gerçekleştirmesi planlanan programlarının sağlık sorunları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

    Seks kasedi iddiası! İzmir ve Manisa programları iptal
    10 Mayıs 2023 - 15:41 - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 16:13

    Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin bugün İzmir'de yapmayı planladığı 'Gençlerle Buluşma' programı ve esnaf ziyareti ile Manisa'da gerçekleştirmesi planlanan 'Gençlik Buluşması' programlarının sağlık sorunları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. İnce'nin Ankara'ya hareket ettiği öğrenildi.
    Dün yaptığı açıklamada FETÖ'cülerin kendisine yönelik iftiralarda bulunduğunu, seks kasedi yalanının da CHP'liler tarafından yaydığını öne süren İnce, şunları söylemişti:
    "O sahte belgeleri yayanları da tespit edebildiklerimi, hepsine dava açacağım. Sonra bana yalvarmayın. Baştan söylüyorum. Sonra bana gelip 'Özür dilerim, ben yanılmışım' demeyin, hiç kimseyi affetmeyeceğim. Benim onurumla, şerefimle oynayacaksınız, benim çoluk çocuğum var, benim ailem, gelinim, torunlarım var. Hiçbirinizi affetmeyeceğiz. Şimdi soruyorum; Sayın Kılıçdaroğlu yüzde 60'la seçimi kazanıyor musun? Sana ben engel mi oluyorum? Önünü mü tıkıyorum, yoksa yardımcı mı oluyorum? İyi düşün. Bakın aziz milletimiz; Muharrem İnce'nin ve Memleket Partisinin oy aldığı kesim ne Kılıçdaroğlu'na oy verir ne Erdoğan'a oy verir. Bir kere bunu doğru bilmeniz lazım."



    Bugün de Ali Yeşildağ adlı kişi, İnce'ye ait olduğunu iddia ettiği cinsel içerikli kasetten bir bölüm paylaşacağını söyledi.
    Yeşildağ'ın bu paylaşımına ise yine Twitter üzerinden yanıt veren İnce, "Elinizde hangi sahte belge, hangi sahte dekont, hangi sahte görüntü varsa; 1 dakika bile beklemeden yayınlayın. Benim abdestimden şüphem yok. Ömrüm sizin ağababalarınızla mücadele etmek ile geçti. Ne FETÖ'ye, ne PKK'ya, ne Hizbullah'a asla boyun eğmedim, eğmem. Hepinizle yargıda hesaplaşacağım" dedi.
    Ardından da Yeşildağ, fotoğraf paylaşmıştı.


    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • İskender
      11 ay önce
      İnce’nin geçmiş dönemde içki içtikten sonra kapısına dayandığı “İklim”isimli bir gazeteci bayanı taciz ettiği haberleri çarşaf çarşaf basında yer almıştı, Bu doğrultuda, onu temize çıkarmanın bir manası yok. Ayrıca, halk temsilciliğine soyunan kişilerin sicilinin tertemiz olması gerekir. Nitekim. ABD ve Batı ülkelerinde seçildikten sonra bile fiyatları ve sapıklıkları ortaya çıkan siyasiler, halkın yaptığı baskı sonucu istifa etmek zorunda kalıyorlar.