Şehzadeler Adayı Yavuz Kurt, ağrılılar ve tuhafiyecilerle buluştu

    Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Ağrılılar Derneği ve Manisa Tuhafiyeciler Odası'nı ziyaret ederek, dernek ile odanın yönetim ve üyeleriyle bir araya geldi. Kurt "Şehzadeler'imizin ekonomik kalkınması için yerel esnafımızı destekleyici tedbirler alacağız. İşbirliği içinde olduğumuz sivil toplum kuruluşlarıyla elbirliğiyle geliştireceğimiz projelerle, ilçemizin ekonomik potansiyelini daha da artırmayı hedefliyoruz." dedi.

    Şehzadeler Adayı Yavuz Kurt, ağrılılar ve tuhafiyecilerle buluştu
    27 Şubat 2024 - 10:12 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 10:44
    Seçim sürecinde mahalleleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek,  halkın nabzını tutan Yavuz Kurt, bu kez Ağrılılar Derneği ve Manisa Tuhafiyeciler Odasının konuğu oldu. Ziyaretler kapsamında dernek ve oda üyeleriyle bir araya gelen Kurt, yerel yönetimde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri paylaştı ve destek taleplerini dinledi.



    Yavuz Kurt,  ilk ziyaretini  Ağrılılar Derneği Başkanı Savcı Özyolcu  ve üyelerine yaptı. Kurt "Hemşehrilerimizle bir araya gelmek, onların beklenti ve taleplerini dinlemek bizim için çok önemli. Şehzadelerimizi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için birlikte çalışacağımıza inanıyorum. Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde, halkımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz projelerle Şehzadeleri daha ileriye taşıyacağız" şeklinde konuştu.  Yavuz Kurt ziyaretinde projeleri hakkında da bilgi vererek  "Şehzadeleri birlikte geleceğe taşımak hedefindeyiz ve bunun için desteklerinizi istiyoruz" dedi.  Ağrılılar Derneği Başkanı Savcı Özyolcu,  Yavuz Kurt'a ziyareti için teşekkür ederek,  başarılar diledi.



     

    İKİNCİ DURAK TUHAFİYECİLER 

    Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt'un sonraki ziyareti Manisa Tuhafiyeciler  Odası Başkanı Mesut Dalkara yönetimi ve üyelerine oldu.  Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Kurt, meslek odalarının öneminin bilincinde olduklarına dikkat çekti. Kurt  Şehzadeleri geleceğe taşıyacak  vizyon projelerinden söz ederek şöyle konuştu; "Şehzadeler'imizi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek adına, yönetimde katılımcı bir anlayışı benimsemeye odaklanıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ve mahallelerimizle birlikte, herkesin sesini duyarak ortak kararlar almayı hedefliyoruz.  Şehrimizi modern bir vizyonla geleceğe taşıyabilmek için inovasyona ve teknolojiye büyük bir önem veriyoruz.




    Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda teknolojik çözümleri hayata geçirerek Şehzadeler'imizi çağdaş bir şehir haline getireceğiz.  Şehrimizin geleceği için çevre dostu projeleri öncelikli kılıyoruz. Yeşil alanları artırmak, enerji verimliliğini artırmak ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı kalarak Şehzadeler'imizi temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevreye kavuşturmayı amaçlıyoruz.Gençlerimiz Şehzadeler'imizin geleceğidir. Onların eğitim, spor ve kültür alanlarında daha aktif rol alabilmeleri için destekleyici projeler hayata geçireceğiz. Gençlerimizin potansiyelini en üst düzeye çıkaracak ve onları topluma daha fazla katkı sağlayabilecekleri bir ortam yaratacağız.



    Şehzadeler'imizin ekonomik kalkınması için yerel esnafımızı destekleyici tedbirler alacağız. İşbirliği içinde olduğumuz sivil toplum kuruluşlarıyla elbirliğiyle geliştireceğimiz projelerle, ilçemizin ekonomik potansiyelini daha da artırmayı hedefliyoruz." Manisa Tuhafiyeciler  Odası Başkanı Mesut Dalkara da Yavuz Kurt'a ziyareti için teşekkür ederek,  başarılar diledi. 
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum