Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Birimi kurulacak

    MUĞLA'nın Marmaris Belediye meclisinde Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Birimi kurulması yönünde karar alındı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Bundan böyle şehit yakınlarına ve gazilere daha iyi hizmet vereceğiz" dedi.

    Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Birimi kurulacak
    07 Eylül 2022 - 14:02 - Güncelleme: 07 Eylül 2022 - 14:12

    Marmaris Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı bir aylık aranın ardından 6 Eylül'de gerçekleştirildi. 6 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri  Birimi kurulması yönünde karar alındı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan birim şehit aileleri ve gazilere destek sağlayacak. Birim, şehit ve gazi çocuklarının eğitiminden, şehit yakınları ve gazilerin toplumsal yaşama adaptasyonu, veri tabanı oluşturulması, toplumsal duyarlılığın arttırılması gibi pek çok konuda hizmet verecek.

    'SİZİN İÇİN NE YAPSAK AZ'

    Şehit yakınları ve gazilere daha iyi hizmet verebilmek için yeni bir birim kurma kararı aldıklarını belirten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "İlçemizde yaşayan şehit aileleri ve gazilerimizin ihtiyaç duydukları konularda başvurabilecekleri bir birim kuruyoruz. Söz konusu vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak ne varsa elimizden geleni yapacağız. Onlar için ne yapsak az" ifadelerini kullandı. 


     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum