Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık, İzmir'deki hastaneleri değerlendirdi

    Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz ve beraberindeki heyetle birlikte İzmir'i ziyaret edip, kamu hastanelerinin fiziki durumlarını, sağlık planlamalarını ve yatırımlarını değerlendirdi.  

    Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık, İzmir'deki hastaneleri değerlendirdi
    28 Temmuz 2023 - 17:57 - Güncelleme: 28 Temmuz 2023 - 17:58

    İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve hizmet başkanları tarafından karşılanan grup, önce Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsünü ziyaret etti. Kampüs içindeki farklı kuleleri gezerek yerinde değerlendiren Bakan Yardımcısı önce Şehir Hastanesiyle ilgili geniş çaplı toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Şehir Hastanesi'nin yapımını gerçekleştiren firma yetkilileri tarafından süreçle ilgili sunum yapıldı. Karşılıklı görüşlerin aktarıldığı toplantıda İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkuş, görüşlerini ifade etti, beklentilerini açıkladı.

    İZMİR'İN HASTANELERİ DEPREMSELLİK YÖNÜYLE DEĞERLENDİRİLDİ.

    Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık toplantının ikinci bölümündü İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yönetim ekibiyle bir araya geldi. İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş tarafından gerçekleştirilen il sunumunda, İzmir'in demografik yapısı, kamu hastanelerinin kapasiteleri ve fiziki durumları konusunda depremsellik açısından bilgi verildi.
    Doç. Dr. Erkuş, İzmir'deki sağlık altyapısının güçlendirilmesi, eksikliklerin giderilmesi ve daha iyi bir sağlık hizmeti sunulması için taleplerini dile getirdi. Bakan Yardımcısı Kırbıyık, talepleri dikkate alarak Bakanlık tarafından her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.
    Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve beraberindeki heyet, son olarak İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger 'i makamında ziyaret etti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum