Rüşvet operasyonuna 4 tutuklama 

    Tutuklananların arasında, yapılacak operasyonları önceden bildiren Jandarma uzman çavuş da var.

    Rüşvet operasyonuna 4 tutuklama 
    31 Mayıs 2021 - 19:30
    Bahri Karataş (KHA) 

    İzmir’in Bornova, Menemen, Çiğli, Buca, Bayraklı, Gaziemir ve Karabağlar ilçelerinde "Kumar çetesi"ne yönelik rüşvet iddiası ile gözaltına alınan 1'i jandarma uzman çavuş 17 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden,aralarında Jandarma uzman çavuş ile üç işletmeci toplam 4 şüpheli "rüşvet" suçlarından tutuklandı. 

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "rüşvet" soruşturması kapsamında 17 zanlı hakkında yakalama karara verildi.

    Bunun üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri, Bornova, Menemen, Çiğli, Buca, Bayraklı, Gaziemir ve Karabağlar ilçelerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, 1'i Jandarma uzman çavuş 17 şüpheliyi gözaltına aldı.

    Kumar çetesi"ne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden Jandarma uzman çavuş' un İddiaya göre, baskın yapılacak kumar işletmelerine para aldığı ve bunun karşılığında önceden bilgi verdiği tespit edildi. 

    Jandarmadaki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 17 kişi' den aralarında Jandarma uzman çavuşun' da bulunduğu üç işletmeci toplam 4 kişi "rüşvet" suçlarından tutuklandı. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum