MİT'ten FETÖ operasyonu: Yeğeni yakalandı

    FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı'nın operasyonuyla yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

    MİT'ten FETÖ operasyonu: Yeğeni yakalandı
    31 Mayıs 2021 - 17:36

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu o operasyonun detayları belli oldu. MİT, FETÖ’ye ağır bir darbe daha vurdu. Elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni olan ve hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen, MİT’in yurt dışında gerçekleştirdiği operasyonla yakalanıp Türkiye’ye getirildi.

    Gülen'in yeğeni Türkyolu'nun kayınbiraderi

    Selahaddin Gülen, FETÖ'nün gizli yapılanmaları ile örgüt elebaşı Fetullah Gülen arasındaki irtibatı sağlıyordu.

    Aynı zamanda elebaşı Gülen’in sözde özel kalemi olan Cevdet Türkyolu’nun kayın biraderiydi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan işaretini vermişti

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs’ta Millet Kütüphanesi'nde gençlerle olan buluşmasında, “Yakında FETÖ takımından da önemli bir isim açıklayacağız” açıklamasında bulunmuştu.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz bugüne kadar çok Sofi Nurettin'ler öldürdük ve bunlar hala devam ediyor, edecek. Hedefimiz şu anda Kandil, Kandil’i de çökertmemiz lazım. Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum