Robert De Niro, Trump'a neler dedi neler!

    Amerikalı ünlü aktör Robert De Niro, ülkesinde bir siyahinin polis tarafından boğularak öldürülmesi ve sonrasında çıkan olaylar için Başkan Trump'a sert sözlerle yüklendi.

    Robert De Niro, Trump'a neler dedi neler!
    01 Haziran 2020 - 15:58 - Güncelleme: 01 Haziran 2020 - 16:15
    MANŞET TÜRKİYE / ÖZEL
    Donald Trump için “O bir salak, bir budala. Bir soytarı. Aptal, pejmürde, tehlikeli. Bu ülkeyi mahvedecek” ifadelerini kullanan, salgın dönemini iyi yönetemediğini vurgulayan ABD'li aktör Robert De Niro, polis şiddeti sonrası çıkan olaylarla ilgili yine Trump’ı hedef aldı. Sosyal medya hesaplarından muhalif ve eleştirel, yazılar, karikatürler, videolar yayınlayan ünlü aktör, Trump’ın ırkçı söylemlerinin giderek daha fazla insan tarafından örnek alındığını öne sürdü. Son tweetinde “We will win-Biz kazanacağız” yazan De Niro, 2019’da vizyona giren Joker filminden bir sahnenin yanına, ABD’de şu an yaşanan yakıp-yıkma ve yağma olaylarını koydu, benzerliğini sergiledi. “The system must be destroyed-Sistem imha edilmelidir” diye de yazan polis şiddetiyle ilgili paylaştığı video ve resimlerin üzerine” Amerika budur” yorumu yaptı. ABD’de peş peşe gerçekleşen silahlı saldırılardan Trump’ı da sorumlu tutan De Niro, "Bu saldırganlar deli ama Trump onlara ilham verdi, izin verdi, o başlattı ve cesaretlendirdi" diye konuştu.
    Trump’ın da ‘eline kan bulaşmış olduğunu’ savunan De Niro, daha önceki bir programda da,  “O bir salak, bir budala. Bir soytarı. Aptal, pejmürde, tehlikeli. O aptal şov, The Apprentice, insanlar bunu benimsedi. Bir canavar yarattılar” demişti.
    Ünlü aktör uyarılana devam etmiş, Trump’ın ‘gerçek bir ırkçı’ olduğunu söylemiş, onu ‘beyaz üstünlüğünü savunmakla’ suçlamıştı. CBS televizyonunda canlı yayımlanan 72'nci Tony Ödülleri töreninde ise sahneden “….tir Trump (F…. Trump)" diye küfretmişti.

    İŞTE O PAYLAŞIMLAR:
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum