"Rezidanstaki sorunun kaynağı Gediz elektrik"

    Gözde Grubu'na bağlı DSC İnşaat, Çiğli'deki MyWay Wins Blue konutlarında bir yıldır süren elektrik ve su kesintileriyle ilgili açıklama yaptı.

    "Rezidanstaki sorunun kaynağı Gediz elektrik"
    04 Mayıs 2023 - 15:24
    DSC İnşaat, MyWay Wins Blue'da kendilerinden kaynaklı sorun olmadığını belirterek şu duyuruyu yaptı:

    Şirketimiz yükleniminde bulunan MYWAY WINS BLUE projemizin Yapı Kullanma Belgesi 1.5 yıl önce alınmıştır. 

    2017 yılında, İZSU, TÜRK TELEKOM, İZMİRGAZ ve GEDİZ ELEKTRİK firmalarına proje inşaat aşamasındayken gereken tüm bilgi ve belgeler verilerek ilgili makamlara tüm bağımsız bölümlerin abonelik başvuruları yapılmıştır. 

    Süreç içerisinde MYWAY WINS BLUE projesinin doğalgaz su, telefon ve internet altyapıları ilgili kurumlar tarafından bağlanarak kullanıma sunulmuştur. 

    Firma olarak GEDİZ ELEKTRİK yetkililerine defaeten yaptığımız başvuru ve talepler, “Belediyenin trafo yeri göstermemesi” gerekçesiyle işleme alınmamış ve site sakinlerinin mağduriyetine neden olmuştur. Elektrik kesintileri nedeniyle su pompalarının çalışmaması su kesintisi sorunlarına da neden olmaktadır. 

    İzah edildiği üzere, firmamız bu hususta üzerine düşen sorumluluğu baştan itibaren yerine getirmiştir ve sürecin takipçisi olmuştur. Şu andaki süreç ise tümüyle GEDİZ Elektrik firmasının sorumluluğu ve yükümlülüğündedir. Konunun takipçisi olduğumuzu ve bu süreçte site sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi için çözüm için çabalarımızı sürdürmekte olduğumuzu kamuoyuna duyururuz. 
    Saygılarımızla...

    DSC İNŞAAT MİM. MÜH. DAN. YÖN. TUR. KİR. REK. PAZ. GIDA SAN. VE TİC. A.Ş
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum