Rakı Müren, artık Alsancak'ta! Bayramda açılıyor

    Eğlence mekanlarının kadın temsilcilerinden Ferzat Kozan, uzun yıllar Bornova'da hizmet veren Rakı Müren'i Alsancak'a taşıyor.

    Rakı Müren, artık Alsancak'ta! Bayramda açılıyor
    13 Nisan 2022 - 01:26
    Ramazan ayı boyunca tadilatı devam edecek olan Topçu restoranın karşısındaki yeni işletmede; bayramın birinci günü DJ Mete Mangır, bayramın ikinci günü arabesk sanatçısı Tamer Deniz, bayramın üçüncü günü ise ünlü şarkıcı Cevher sahneye çıkacak.

    EĞLENCE VE LEZZET BİR ARADA

    Menüsünden dekoruna, sahne detaylarından mobilyasına tüm detayları kadın gözüyle organize ettiklerini söyleyen iş insanı Ferzat Kozan, “15 deneyimli personelle birlikte hızlı bir şekilde, et, balık ve meze ağırlıklı menümüzü ve kaliteli hizmeti İzmirlilerin beğenisine sunacağız'' dedi.
    İzmirlilerin eğlence yaşamını çok iyi bildiğini, sektörde uzun soluklu, kalıcı bir mekan yaratmayı hedeflediğini de ifade eden Kozan, açılışın ardından birbirinden ünlü sanatçıları İzmirlilerle buluşturmaya devam edeceklerini dile getirdi.



    7 GÜN BOYUNCA MÜZİK

    Yaz ve kış aylarında, yıl boyunca, haftanın yedi günü DJ performansı, canlı müzik ve fasıl konseptinde renkli gecelere imza atacak olan mekan, 140 kişi kapasitesiyle dikkat çekiyor.
    Haftanın her günü 17.00 ila 01.00 saatlerinde hizmet verecek olan Rakı Müren Alsancak, pek çok tanınmış ismi de İzmirlilerle buluşturmayı planlıyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum