Okulun çevresinde penisini çıkarıp dolaştı

    İzmir Karşıyaka Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu çevresinde kaydedilen görüntülerde, bir kişi penisini pantolonundan çıkartmış bir şekilde etrafı gözetlerken kaydedildi.

    Okulun çevresinde penisini çıkarıp dolaştı
    07 Haziran 2022 - 13:51 - Güncelleme: 07 Haziran 2022 - 14:08

    Aracının bagajını birkaç kez açıp kapatan kişi etrafı gözetlerken, sosyal medyada paylaşılan bilgilerde, sapığın o şekilde okul etrafında dolandığı da iddia edildi. Vatandaşlar o olayı 'Karşıyaka'da sapık var' diyerek paylaştılar.

    İzmir Karşıyaka’da gerçekleşen olayda şahsın bagaj önünde durduğu sırada cinsel organının dışarıda olduğu görüldü. Çevredekiler tarafından görüntülenen olayın sosyal medyada paylaşılması üzerine ortalık karıştı. Mide bulandıran görüntüler Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu önünde gerçekleşirken yetkililerden olaya el atılması istendi.

    Okul yanında iğrenç görüntü!

    İzmir Karşıyaka'da yer alan Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu çevresinde bir şahsın cinsel organı dışardayken arabanın bagajı ile uğraştığı görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Sapığın cinsel organını öğrencilere gösterdiği iddia edildi.

    Karşıyaka sapığının kimliği belli oldu mu?

    Olay hakkında yetkilileri çalışma başlattı. Çekilen görüntülerde şahsın aracının plakasının 35 KG ... olduğu görüldü. Emniyet güçlerinden olayla ilgili bir açıklama yapılmadı.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum