Öğrenciler tecrübeyi sahada kazanacak

    Mesleki ve teknik eğitimin güçlendirilmesi ve nitelikli ara eleman yetiştirilmesi amacıyla Dikkan Group, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ile iş birliği protokolü imzaladı.

    Öğrenciler tecrübeyi sahada kazanacak
    06 Ekim 2021 - 11:32 - Güncelleme: 06 Ekim 2021 - 14:12
    Faaliyet gösterdiği sektörlerde nitelikli ara elemanların istihdam edilmesine her zaman önem veren Dikkan Group, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün yetişmesi ve nihayetinde istihdam edilmeleri amacıyla İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ile işbirliği protokolü imzaladı.

    İmza töreni Dikkan Group CEO’su Dr. Fatih Mehmet Sancak ve İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan’ın katılımıyla gerçekleşti.




    Öğrencilerin sahada mesleki eğitim ve tecrübe kazanmasının önemine değinen Dikkan Group CEO’su Dr. Fatih Mehmet Sancak “Sektöre nitelikli ara eleman yetiştirmek ve nihayetinde istihdam etmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Kurumsal yapımız içerisinde meslek yüksekokulları ile iş birliklerinin yaratacağı katkının farkındalığı ile hareket ediyoruz. Öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün yetişmesi konusunda hepimiz sorumluyuz. Kavram Meslek Yüksekokulu ile bu konuda ortak çalışma yürüteceğiz” dedi. 

    Dikkan Group Hakkında
    Dikkan Group 1978 yılında döküm ve endüstriyel vana üretimiyle faaliyetlerine başlamıştır. Bugün dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiren, Avrupa’nın lideri olarak sektörde faaliyetlerini sürdüren uluslararası bir marka olarak yoluna devam etmektedir. Dikkan Group, Dünya çapında büyük projelere çözümler sunan, alanında önde gelen, yerli ve milli şirketler gurubudur. Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 2020 yılı ilk 1000 ihracat gerçekleştiren şirketler arasında 452’nci sırada yerini alan Dikkan, günümüz sanayi ihtiyaçlarını 360 derece bakış açısıyla analiz ederek, sürdürülebilirlik merkezinde iş süreçlerini yapılandırmaktadır. Deneyimli, uzman ve dinamik mühendis kadrosuyla yaklaşık 1.300 kişilik insan kaynağı ile yeşil, güvenli ve daha verimli olma vizyonun da çalışmalarını sürdürmektedir.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum