• Reklam

Nevzat Can Şen Altınordu Kulübü'ne transfer oldu

Urla Belediyesi Spor Kulübü futbolcusu 2008 doğumlu Nevzat Can Şen Altınordu Kulübü’ne transfer oldu. 

 Nevzat Can Şen Altınordu Kulübü'ne transfer oldu
12 Mart 2021 - 21:14
Uzun yıllardır Urla Belediyesi Spor Kulübü’nün alt yapısında forma giyen başarılı futbolcu resmi olarak transfer sezonun açılması ile Altınordu Kulübü’ne transfer olarak ailesini ve Urla’yı gururlandırdı. Kulüp forması ile ilk maçtan itibaren tüm dikkatleri üzerine çekip birçok Süper Lig ekibinin transfer listesine giren futbolcu Şen, Urla’da başarılı üç yıl geçirdi. 

Belediye Başkan Yardımcısı Yücel Işık, Altınordu Türkiye Futbol Okulları Direktörü  Köksal Ferizcan, Altınordu Spor Kulübü Scaut Direktörü Alp Özar, Urla Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri Serkan Bidav, Caner Yavaş ve Mehmet Yağız, Belediye Spor Sorumlusu Deniz Gaşgil, futbolcu Nevzat Can Şen ve ailesi, Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç’ı makamında ziyaret ederek vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Altınordu gibi Türkiye’nin en büyük alt yapı markası kulübüne oyuncu verdiğimiz için bizde mutlu ve gururluyuz diyen Dayanç: “Futbolcumuzu tebrik ederim. İlçemiz spor açısından oldukça başarılı konumda yer alıyor. Biz yöneticilerde sporu ve sporcuyu desteklemek için elimizden geleni yapacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Altınordu Kulübü Direktörleri ise Kaymakam Dayanç’a teşekkür ederek isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum