Neden yere yattığının sırrı çözüldü

    Ordu’da önce caddede yere yatan, ardından atladığı denizden kurtarılan Suna Yeşil'in hastaneden taburcu olduktan sonra otelin balkonunda da intihara kalkıştı.

    Neden yere yattığının sırrı çözüldü
    09 Kasım 2021 - 14:53

    Ordu’da önce caddede yere yatan, ardından atladığı denizden kurtarılan Suna Yeşil'in, sosyal medya fenomeni olmak için kurgu yaptığı ortaya çıktı. Bu anları sosyal medyadan paylaşan Yeşil, akıl hastanesine kaldırıldı.

    Ordu Ünye’de, dün öğlen saatlerinde Suna Yeşil bilinmeyen bir nedenle aniden kendini yola attı. Trafik akışının durduğu caddede çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ekibi geldi. Bu sırada ikna edilerek yerden kaldırılan kadın gözden kayboldu. Bir süre sonra bu kez Atatürk Parkı’nda bir kadının denize atladığı ihbarını alan ekipler yeniden harekete geçti.



    ÖNCE YOLA YATTI, ARDINDAN DENİZE ATLADI

    İtfaiye ekiplerince sudan çıkarılan kadın, balıkçı teknesiyle iskeleye alındı. Kadının kısa bir süre önce caddede yerde yatan Suna Yeşil olduğu belirlendi.

    Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadın ambulanstan inmek istedi. Polisin ikna ettiği kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

    TABURCU OLDU İNTİHARA KALKIŞTI

    Tedavisinin ardından taburcu olan Suna Yeşil, dün akşam saatlerinde kaldığı otel odasının balkonuna çıkarak intihara teşebbüs etti.

    Kendini boşluğa bırakmak isteyen kadını otel görevlileri fark ederek son anda kurtardı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen kadın, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.

    FENOMEN OLMAK İÇİN KURGULADIĞI ORTAYA ÇIKTI

    Kadının amacının, sosyal medyada takipçi sayısını artırmak olduğu öğrenildi. Suna Yeşil’in, bütün anları cep telefonuyla kayda alıp ‘Tiktok’ hesabında paylaştığı da ortaya çıktı.

    Hesabında kendisinin yer aldığı birçok paylaşım videoları bulunan Suna Yeşil’in en son yaşanan intihar teşebbüsü sonrası hastanede sedyede üzerinde de kayda aldığı görüntüleri bir şarkı eşliğinde paylaştığı görüldü.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum