• Reklam

Görenler şaşırdı! Önce yola uzandı sonra..

Ordu'nun Ünye ilçesinde inanılmaz bir olay yaşandı. Önce caddede yere yatan, ardından ise denize atlayan Suna Y. (32), kurtarıldı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kadın, tedavi altına alındı.

Görenler şaşırdı! Önce yola uzandı sonra..
08 Kasım 2021 - 17:16 - Güncelleme: 08 Kasım 2021 - 17:21
Edinilen bilgiye göre, önceden bir işletmede çalıştığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Suna Y. (32) isimli kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle önce caddeye boylu boyunca yattı. Trafik akışının durduğu caddede çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ekibi sevk edildi. Bu sırada ikna edilerek yerden kaldırılan kadın gözden kayboldu.



Bir süre sonra Atatürk Parkı'nda bir kadının denize atladığı ihbarını alan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sahile geçti. Denize açılan kadını gören çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, sudan çıkmak istemeyen kadını güçlükle denizden çıkarttı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kadın, ambulans içerisinde sakinleştirildikten sonra Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, Suna Y. isimli kadının psikolojik sorunları olduğu ve daha önce bir eğlence mekanında çalıştığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum