• Reklam

"Ne o kadını tanırım, ne de bu iddialar doğru"

CHP’nin firari milletvekili Aykan Erdemir’in eski danışmanı Cengiz Kütükçü, Melis Kürükçü adında müzisyen kadının ortaya attığı iddiaların hayal ürünü olduğunu, kendisine iftira atıldığını söyledi.

"Ne o kadını tanırım, ne de bu iddialar doğru"
30 Ekim 2022 - 23:56 - Güncelleme: 30 Ekim 2022 - 23:59
Sosyal medyada Melis Kürükçü adıyla yapılan “Evlenme vaadiyle beni kandırdı” iddialarına yanıt veren CHP’li Cengiz Kütükçü, savcılığa başvuracağını ve kendisine kurulan kumpasla ilgili gerçeklerin ortaya çıkacağını açıkladı. Manşeet Türkiye’de yer alan haberin ardından açıklamalarda bulunan Kürükçü, “Ne o kadını tanırım, ne de o iddialar doğru… Hepsi yalan, iftira" dedi.
Kütükçü’nün Manşet Türkiye’ye yaptığı açıklama şöyle:
“Bir Cumhuriyet Halk Partili olarak kim ne yaparsa yapsın ben sorunlarımı aile içerisinde konuşarak, tartışarak, mücadelemi vererek yapma tarzını benimsemiş bir insanım. Kamuoyunda, hele Türkiye kritik bir seçime giderken Cumhuriyet Halk Partisi'ni kamuoyunda kesinlikle tartıştırmam. Bir tuzak varsa, çekilmek isteniyorsam, buna da alet olmam. Bu şahsıma yapılan çirkinliği, yanlışlığı kabul etmiyorum. Bu arada yarın sabah (pazartesi) savcılığa dilekçemi veriyor, hukuki süreci başlatıyorum. Kimseden bir çekincem yok. Hakkımda iddiaları ortaya atan bu hanımefendi yazdıklarınıza göre müzisyenmiş ve Seferihisarlıymış? Kim olduğunu hiç bilmiyorum. Böyle bir kişiyi ne tanırım, ne görüşmüşlüğüm var. Geçmişten gelen bir ilişki de olmamıştır.”


Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'a muhalif olduğu, belediyede iş istediği verilmediği iddialarına da değinen Kütükçü, “Bu külliyen yalandır. Aslı şudur Ekrem Oran tarafından bizzat bir görevlendirme talebinde bulunulmuş, daha sonra da kendisi bununla ilgili sözünü tutmamıştır. Ben şahısları hedef almam. Şahıslarla işim yoktur. Bir partili olarak kamuoyunda belediye başkanımı, yaşadıklarımı tartışmam. Dolayısıyla o yaşananlar yaşanmıştır. Ama buradaki tek gerçeklik bunu da ispat etmeye her zaman hazırım. Bizzat bana iş teklifini, kendisiyle çalışma talebini Ekrem Oran yapmış ve ve söz tutmamıştır. Bunu da bütün Çeşme kamuoyu zaten çok net bilmektedir. Bunun dışında benim muhalifliğim şahsına değildir. Yapmış olduğu hizmetlerin yetersizliği ile ilgilidir. Ben bir muhalefet değilim. Ben Çeşme için yapılan işlerin doğruluğu noktasında, yanlışlığı noktasında düşüncelerimi ortaya koyuyorum. Şahısları, kişileri hedefe koymuyorum. Zaten yazdıklarım ortadadır. Herkesçe malum olan şeyler. Dolayısıyla ben işime bakıyorum, yaşantıma bakıyorum. Şu anda aktif bir siyasetin içinde değilim. Sıradan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olarak tabi ki uzun yıllardır partili olmanın da gerektirdiği şekilde önümüzdeki seçimde katkılarımı koyacağım, çalışacağım. Dediğim gibi benim kişilerle hiçbir işim yoktur. Benim söylediklerim muhalif olarak algılanabilir. Örneğin SİT  alanına yapılan projeye karşı çıkmış yazıdır. Doğrudur. Bunun yanlışlıkları, halka sorulmadan yapılan bu proje, buraya harcanan paralar bunlar zaman içerisinde kamuoyu tarafından bizim kaygılarımız, söylediğimiz kaygılar doğrultusunda yaşanacaktır, görülecektir. Bunu da kamuoyuna bırakıyorum” dedi.

FETÖ'yle suçlanan milletvekiliyle ilgili, görevi esnasında bu tür bir suçlama, süreç yaşanmadığını da bildiren Cengiz Kütükçü,  “Danışman olarak tabii ki bizler değişik milletvekilleriyle dönem dönem çalışırız. Ben çok uzun yıllardır partide olmakla birlikte 24, 25 ve 26'ncı dönemlerde görev aldım. 2011-2015 yıllarında bu milletvekiliyle çalıştım. Sadece işimi yaptım. İşim bittikten sonra da kendisiyle zaten herhangi bir iletişimim kalmadı” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum