Çeşme bu olayı konuşuyor!

    Ankara'dan gelerek Çeşme'ye yerleşen CHP eski milletvekili Aykan Erdemir'in danışmanı Cengiz K.,'nin kendisini evlenme vaadiyle kandırdığını öne süren Melis Kürükçü adlı müzisyen, özel yazışmaları sosyal medyadan "İzmir sapığı" diye yayınladı.

    Çeşme bu olayı konuşuyor!
    30 Ekim 2022 - 14:24
    Firari FETÖ'cü, CHP eski Bursa Milletvekili Aykan Erdemir'in 4 yıl siyasi danışmanlığını yapan ve bir süre önce İzmir'in Çeşme ilçesine yerleşen evli Cengiz K.'yi şoke eden bir gelişme yaşandı. Müzisyen olduğu öğrenilen Seferihisarlı Melis Kürükçü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ortalığı karıştırdı.


    Melis Kürükçü

    Kürükçü yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

    İZMİR SAPIK CENGİZ K...
    Bu görmüş olduğunuz sapık Cengiz K... beni karımdan boşanıp seninle evleneceğim sana güzel bir iş ayarlayacağım diye söyleyip beni senelerce oyaladı. Arzu S. K.'den ödü kopuyor ama artık bu sapık adamı paylaşmam gerekiyor, başka insanları kandırmaması için.

    Bu yazıya da siyasi danışman Cengiz K'nin fotoğraflarını ekleyen, WhatsApp ve İnstagram'da yaptıkları özel yazışmaları yayınlayan genç kadın, aldatıldığını öne sürdü.
    Cengiz K.; 12 Haziran 2011 seçimlerinde CHP'nin Bursa 4. sıra milletvekili seçilen, 2015 darbe girişimi sonrası, milletvekilliği bitince FETÖ ile bağlantısı olduğu belirlenip yurtdışına kaçan Aykan Erdemir'in 4 yıl siyasi danışmanlığını yapmıştı.



    Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'a sosyal medyadan kampanya başlattığı öğrenilen, oyuncu Salih Güney ile birlikte, Çeşme Meydan düzenlemesine karşı çıkan Cengiz K'nin belediyen iş istediği, reddedildiği için bu yönde davrandığı öne sürülmüştü.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum