Mavişehir Ege Park AVM icradan satışa çıkarıldı

    Bir süre önce hayatını kaybeden ünlü iş insanı Kasım Pırlant’a ait, İzmir Mavişehir'de bulunan Ege Park Mavişehir AVM’de yer alan 149 dükkan icradan tek tek satışa çıkarıldı.

    Mavişehir Ege Park AVM icradan satışa çıkarıldı
    30 Aralık 2022 - 16:56
    İzmir Karşıyaka 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, kentin en değerli bölgelerinde biri olan Mavişehir'deki Ege Park Mavişehir AVM’de yer alan dükkânları satışa çıkardı.

    Basın İlan Kurumu’nda yer alan ilana göre alışveriş merkezinde yer alan 149 dükkan tek tek muhammen bedel biçilerek açık arttırmayla çıkarıldı.



    Binanın bodrum katında, otopark, hipermarkete ait depo alanı, zemin katta 42 adet dükkan, 1 market, 1’inci katta, 73 adet dükkan ve 1 idari ofis,  2’inci katta 1 bowling, 1 sinema ve 29 dükkan toplamda 150 adet bağımsız bölüm bulunuyor.  Dükkanların muhammen bedelleri 200 bin ile 67 milyon TL arasında değişiyor.

    İlanda yer alan bilgilerde AVM’nin az hasarlı kaydı olduğu bilgisi de yer aldı. Açık arttırmalar 2023’ün Şubat ayında Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.



    O DA İCRADAN SATIN ALMIŞTI

    TMSF tarafından el konulan EGS GYO’nun yatırımı olan ve İş Bankası’na olan borçları yüzünden zor günler geçiren EGS Park Mavişehir Alışveriş Merkezi 2005 yılındaki iş insanı Kasım Pırlant tarafından satın alınmıştı. 154 dükkanı icradan tek tek satın alan Pırlant AVM’nin adını Ege Park Mavişehir Alışveriş Merkezi olarak değiştirdi. Kasım Pırlant yakın zamanda tedavi gördüğü diyaliz merkezinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. (Egedesonsöz)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum