• Reklam

Kordon'da Gülşen'e ilgi daha az!

Yılbaşına bir gün kala İzmir’de hazırlıklar tamamlanıyor. Yeni yılı dışarıda kutlamak isteyen İzmirliler Kordon’da bulunan işletmeleri tercih ederse taban fiyatlar kişi başı 850-900 TL arası değişiyor. Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, Gülşen konserinin rezervasyonlara etkisinin olmadığını söyledi.

Kordon'da Gülşen'e ilgi daha az!
30 Aralık 2022 - 16:53
İzmirliler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırlıkları kapsamında 2023 yılına sevilen sanatçı Gülşen ile “merhaba” diyecek. Büyükşehir Belediyesi’nin kutlama programı, 21.00’de DJ Özgür Güler’in performansıyla başlayacak. 22.30’da ise Gülşen sahneye çıkacak. Ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için 31 Aralık gecesi Birinci Kordon trafiğe kapatılacak. 4 noktadan giriş çıkış sağlanacak. Ali Çetinkaya Bulvarı, Doktor Mustafa Enver Caddesi, Vasıf Çınar Bulvarı ve Gündoğdu Meydanı ise yaya trafiğine açık olacak.

Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, Kordon esnafının yılbaşı için rezervasyonlarının dolduğunu ancak yeni yılda sahne alacak ünlü şarkıcı Gülşen için talep olmadığını aktardı. Şanlı, Gülşen’e, İzmir’in kurtuluş yıl dönümünde yüz binlerce vatandaşa konser veren Tarkan kadar ilgi gösterilmediğini ifade etti.

Menü fiyatları hakkında da bilgi veren Şanlı, “Taban fiyatlar, kişibaşı 850-900’den et tercihine  göre değişiyor buna alkol de dahil” dedi. Başkan Şanlı konuşmalarının devamında şu ifadelere yer verdi:
Gülşen’in Kordon’daki rezervasyonlara bir etkisi olmadı. Vatandaşlar yılbaşı için herkes müzikli yerleri tercih ediyor. Restoranlarda, kafe ve barlar tercih ediliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da rezervasyonlarda bir sıkıntı yok. Hazırlıklarımız vardı ama Tarkan gibi bir etki yapmadı. O gün kapanacak trafik güzergahı nedeniyle insanlar arabasıyla tur atamayacağı için şikayetçi. Orada oturan aileler de şikayetçi. Araba ile gelen misafirlerini otopark sorunu nedeniyle ağırlayamayacaklar. Keşke bu program yılbaşı için değil normal bir zamanda değerlendirilseydi. Yılbaşında zaten insanlar Kordon dışında da çeşitli yerlere mekanlara gidecek. Bu da trafik için sıkıntı yaratacak. (Egedesonsöz)

YORUMLAR

  • 0 Yorum