• Reklam

Marmaris'te Halk Plajı'nda taş temizliği

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Halk Plajı'ndaki taşlar, belediye zabıta ve temizlik ekipleri tarafından temizlendi. Ekipler, öte yandan, plajda ya da parklarda uyuyan, yasak olmasına rağmen çadır kuranlar, seyyar satıcılar ve gürültü yapanlara yönelik de denetim yapıp, uyarıyor, kurallara uymayanlar hakkında idari işlem yapıyor.

Marmaris'te Halk Plajı'nda taş temizliği
12 Ağustos 2023 - 13:03 - Güncelleme: 12 Ağustos 2023 - 13:04

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Caddesi boyunca uzanan Halk Plajı'nda, bu sabah, yoğunluk oluşmadan temizlik çalışması yaptı. Bu kapsamda plajdaki görsel kirliliğe neden ve olası bir kazaya neden olabilecek taşlar ve kaya parçaları tek tek toplandı. Çalışmalara temizlik ekipleri ve bazı vatandaşlar da destek verdi. Toplanan taşlar kamyonet kasasına yüklenip, belediyenin makine araç parkına götürüldü.

DENETİMLER DE DEVAM EDİYOR

Öte yandan halk plajları, parklar, yeşil alanlar veya banklarda geceyi geçiren vatandaşların oluşturduğu kötü görüntüye meydan vermemek için yapılan denetimler aralıksız sürüyor. Gece boyunca nöbet tutan zabıtalar ve özel güvenlik ekipleri plajlar veya diğer noktalarda uyuyan vatandaşlar varsa uyandırıp, uyarıyor. Çalışmalar sırasında güvenlik, temizlik ve hijyen gerekçesiyle kurulması yasak olan çadırlar da kaldırılıyor. Gün boyu ve gece de denetimler yapan zabıta ekipleri, seyyar satıcılara göz açtırmazken gürültü yaparak çevreyi rahatsız edenlere de müdahale ediliyor. Kurallara uymayanlar hakkında idari işlem başlatılıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum