Manisa'nın ilk köy yaşam merkezi Şehzadeler'de yaptırıldı

    MANİSA'nın ilk köy yaşam merkezi Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Hamzabeyli Mahallesi'nde Şehzadeler Belediyesi'nin de desteğiyle yaptırıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki heyetle merkezi gezip, incelemelerde bulunup, bilgi aldı.

    Manisa'nın ilk köy yaşam merkezi Şehzadeler'de yaptırıldı
    13 Kasım 2022 - 15:09 - Güncelleme: 13 Kasım 2022 - 15:10

    Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesi kapsamında Şehzadeler ilçesi, Hamzabeyli Mahallesi'nde, Manisa'nın ilk köy yaşam merkezi hayata geçirildi. Şehzadeler Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen merkezde, çeşitli kursların verileceği, merkeze gelenlere köy yaşamından deneyimlerin kazandırılmasının hedeflendiği belirtildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ve Hamzabeyli Mahallesi Muhtarı Sami Türk'le Hamzabeyli Köy Yaşam Merkezi'ni gezip, merkezi gezip, incelemelerde bulundu

    Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, Hamzabeyli Mahallesi'nde hayata geçirilen merkezin Manisa'nın ilk köy yaşam merkezi olduğunu vurgulayıp, "Şehzadeler Belediyesi her zaman olduğu gibi bu projemizde de yine yanımızdaydı. Basketbol sahası yapımı, merkezin peyzajı, bordür taşları, bankları, çöp konteyner ve kovaları onların desteğiyle oluşturuldu" dedi.

    Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de merkezin hayırlı olması dileğinde bulunup, "Güzel mahallemize kazandırılan bu eser için üzerimize düşen neyse bugüne kadar yerine getirdik. Bundan sonra da yerine getireceğiz.  Değerli Muhtarımız başta olmak üzere, mahalle sakinlerimizin, öğrencilerimizin bu güzel esere sahip çıkıp, istifade ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti" dedi. (DHA)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum