• Reklam

Manisa'da Semicenk rüzgarı

MANİSA'nın Yunusemre ilçesi belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Semicenk'i Manisa'da ağırladı. Binlerce Manisalı, Yunusemre Etkinlik Alanı'ndaki konserde doyasıya eğlendi.

Manisa'da Semicenk rüzgarı
27 Ağustos 2023 - 14:55 - Güncelleme: 27 Ağustos 2023 - 14:55

Yunusemre Belediyesi, 30 Ağustos Zaferi'nin 101'inci yılını Manisa'da doyasıya kutladı. Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Semicenk, sahne aldı. Magnesia Alışveriş Merkezi arkasındaki Yunusemre Etkinlik Alanı'nda düzenlenen konserde binlerce Manisalı Semicenk'in şarkıları ile coştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Semicenk ilk olarak 'Düşer Aklıma' parçasını seslendirdi.

Semicenk, konserine repertuvarındaki 'Al Sevgilim',  'Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın' başta olmak üzere birçok sevilen şarkısını seslendirdi. Konserde, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, eşi Dr. Melek Çerçi ile beraber sahneye çıkarak, Semicenk'e çiçek takdim etti.  AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç da eşi Kübra Yeliz Arınç ile beraber sahneye çıkarak Semicenk'e tablo hediye etti.

Konserde konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle konser düzenledik. Manisa'nın gördüğü en büyük kalabalıktan biri şu an burada. Bizim sloganımız, 'Gelecek Nesiller İçin. Her Şey Gençler İçin' diye konuştu.(DHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum