Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı'nda altyapı çalışmaları başlattı

    Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa merkez PTT ve çevresi ile Atatürk ve Çarşı bulvarlarında gerçekleştireceği prestij cadde projesi öncesinde Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Atatürk Bulvarı'ndaki altyapı çalışmalarına başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir imalat işlerini yerinde inceledi.

    Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı'nda altyapı çalışmaları başlattı
    19 Temmuz 2023 - 16:43 - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 - 16:44

    Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçe merkezinde yer alan ve ulaşım açısından önemli bir konumda olan PTT ve çevresi ile Atatürk ve Çarşı Bulvarı'nda prestij cadde projesini hayata geçirecek. MASKİ Genel Müdürlüğü, prestij cadde projesi öncesinde Atatürk Bulvarı'nda altyapı çalışmalarına başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında taban tuğlası zemin kaplamalarının sökümü ve yağmur suyu hattı döşenmesi gerçekleştiriliyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, yetkili personel ve şube müdürlerinden Bahadır Zeybek'le birlikte 15 Milyon TL yatırım bedeline sahip imalat işlerini yerinde inceledi.

    Şehir merkezi daha modern bir görünüme sahip olacak

    Tüm ilçelerde olduğu gibi Şehzadeler'de de altyapı çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, "Avni Gemicioğlu, Alçıtepe ve Erler caddelerinde tüm altyapıyı yeniledik. Ardından Büyükşehir Belediyemiz de üstyapısını yenileyerek prestij cadde haline getirdi. Şimdi de PTT ve çevresi ile Atatürk ve Çarşı bulvarlarında büyükşehir belediyemizin prestij cadde projesi öncesinde Atatürk Bulvarı'ndan altyapı imalat işlerine başlandı. Çalışmalar tamamlandığında Büyükşehir Belediyemizin üstyapı çalışmalarıyla şehrimiz daha modern bir görünüme bürünecek" dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum