Komiser ve bekçi depremzede ziynetlerini çaldı

    Hatay'da komiser yardımcısının kullandığı araçta yapılan aramada enkaz altından alındığı tahmin edilen ziynet eşyası, döviz, elektronik cihazlar, cep telefonları ele geçirildi.

    Komiser ve bekçi depremzede ziynetlerini çaldı
    15 Mart 2023 - 13:09
    Tokat Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekipleri Hatay Emek Mahallesi 3317 sokakta görev yaptıkları sırada bir grup şahsı şüphe üzerine durdurdu. Aralarında Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Hasan G.’nin de bulunduğu İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Mahalle Bekçisi Sergen Ö. isimli şahısların üzerlerinden çok sayıda ziynet eşyası, farklı para birimlerine ait banknotlar, elektronik cihazlar ve cep telefonu ele geçirildi.
    Olay Yeri İnceleme ekiplerince muhafaza altına alınan malzemeler Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

    TUTUKLANDI

    Tokat Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri zanlıları gözaltına aldı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı hırsızlık ve yağma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Deprem bölgesinde güvenliği sağlamak için görevlendirilen zanlıların yaptığı büyük tepki topladı.

    Geçen haftalarda bir emniyet müdürünün evinde deprem bölgesine gönderilen yardım kolileri ele geçirilmiş ve tutuklanmıştı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum