«МЕТТА» koltuğu - Sahibinin sağlığı ve konforu, satın alma işleminin ispatlanmış faydası

    «METTA innovative ergonomics» - ofis ve ev için ergonomik koltukların uluslararası bir üreticisidir. Koltukların geliştirilmesi ve üretiminde 20 yılı aşkın deneyimimiz, mühendislerimizin son 100 yılda ergonomik koltuklar alanında insanlık tarafından yaratılanların en iyilerini birleştirmesine ve bunları benzersiz ürünlerimize dönüştürmesine olanak sağlamıştır.

    «МЕТТА» koltuğu - Sahibinin sağlığı ve konforu, satın alma işleminin ispatlanmış faydası
    25 Mart 2024 - 14:25 - Güncelleme: 27 Mart 2024 - 14:45
    «Metta» yenilikçi ergonomik koltukları, ortopedi uzmanlarının katılımıyla Alman ve Japon tasarımcıların çabalarıyla yaratıldı. Çalışma koltukları ilk kez omurganın doğru pozisyonuna ve vücudun kıvrımlarına milimetre hassasiyetinde uyum sağlayarak durağan bölgelerin olmamasını sağlıyor.

    «Gesundes sitizen StolComfort и Schwarz & Neuman forschung Untemehmen GmbH» Alman bilim insanları ABD ve Almanya'daki işletmelerde araştırmalar yaptı. Uzmanların vardığı sonuçlara göre, işyerinin ergonomi koşulları ve her şeyden önce bir çalışanın doğru şekilde oturması, işgücü verimliliğini doğrudan etkilemektedir. Başka bir şekilde ifade etmek gerekirse, iyi bir koltuk çalışma kapasitesini %20-25 oranında arttırmaktadır.

    Rahat bir koltuk çalışanların genel sağlığını iyileştirir, konsantrasyonlarını artırır ve dolayısıyla yapılan hataların yüzdesini azaltır.



    Engelsiz kan dolaşımı, koltuk sahibinin sağlığının, birçok hastalığın önlenmesinin ve bonus olarak güzel bir duruşun anahtarıdır!

    Yanlış oturma korkutucudur! Omurlar sinir liflerini sıkıştırır, kan damarları, sırt ve boyun kasları aşırı yüklenir, beyne ve diğer iç organlara kan akışı bozulur. Vücudun «rahatsız» pozisyonu kan şekeri seviyelerini yükseltir, insülin salınımını bozar - bu da kanser, kardiyovasküler hastalığı, diyabet riskini önemli ölçüde artırır. Risk, oturarak geçirilen saat sayısı arttıkça artar ve günde 1,5 saatten itibaren ortaya çıkar! Bu durumla nasıl mücadele edilir? Çıkış yolu var! - Bunlar «Metta» adlı yenilikçi ergonomik koltuklardır. İşyerinde rahatlığınızın ve sağlıklı uzun yaşamınızın, ofiste ve evde çalışma rahatlığınızın garantisidir.

     «METTA innovative ergonomics» ürünleri kendilerini çok çabuk ödetiyor. «Schwarz & Neuman forschung Untemehmen GmbH» uzmanlarına göre, bir sandalye yalnızca çalışan verimliliğini artırarak yılda 6.600 Avro’ya kadar kazanç sağlayabilir.

    Hastalık nedeniyle nitelikli bir çalışanın işe gelmediği bir gün şirkete ortalama 190 avroya mal oluyor. «Metta» sandalyeleri ile hastalık günlerinin sayısı önemli ölçüde azalacaktır. Bu da bir çalışanın yılda 5 gün daha az hasta olması durumunda bile şirkete 950 Avro net gelir sağlayacağı anlamına gelmektedir.



    «Metta» yenilikçi ergonomik koltuklarıyla da benzer sonuçlar elde edilebilir. Bu koltukları satın alarak çalışanlarınızın ve işletmenizin sağlığına yatırım yapmış olursunuz. Ürünler, İsviçre'de Avrupa kalite standardına uygunluk açısından sertifikalandırılmıştır.

    «METTA innovative ergonomics» misyonu, ev ve ofis için yüksek kaliteli yenilikçi ergonomik koltuklar geliştirip üreterek gezegenimizdeki her insanın hayatını daha konforlu ve daha ergonomik hale getirmektir.

     «Metta» ürün çeşitlerini web sitesini ziyaret ederek keşfedebilirsiniz: https://www.metta-germany.com.tr/
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum