Kızılay İzmir ekipleri yangın bölgelerinde

    Kızılay İzmir Şubesi bugün Çeşme ve Datça'da çıkan yangın için seferber oldu. Kızılay ekipleri yangının çıktığı ilk saatlerden itibaren yangın bölgesine geçti. 

    Kızılay İzmir ekipleri yangın bölgelerinde
    13 Temmuz 2022 - 19:37
    Bugün öğlen saatlerinde Datça ve Çeşme'de çıkan orman yangınları bölgeyi hareketlendirdi. İzmir Kızılay Şubesi de yangına müdahale eden ekiplere geri hizmet desteği vermek için bölgeye ulaştı.
    İzmir Kızılay Şube Başkanı Kerem Baykalmış, yangınların ülke için üzücü bir durum olduğunu belirterek, "Tabii böylesi durumlarda en hızlı şekilde hareket etmek önemli. Devletimizin tüm kurumları şu anda havadan ve karadan müdahale ediyor. Biz de ekibimizi destek amacıyla bölgeye gönderdik. Yangın bölgesinden güzel haberler duymak istiyoruz. Tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum" dedi.
    Baykalmış Çeşme'de ve Datça'da ayrı ayrı dörder kişilik bir ekip yolladıklarını ifade ederek, "Yangına müdahale eden ekiplerin ihtiyaçlarını karşılamak başta olmak üzere arkadaşlarımız var gücüyle çalışıyor. Bu yangınların bir daha çıkmamasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum