• Reklam

Katil zanlısı, ikizinin kimliğiyle saklanmış!

10 yıldır aranan cinayet zanlısı jandarmanın  "Kapan" operasyonu ile yakalandı 

Katil zanlısı, ikizinin kimliğiyle saklanmış!
22 Mayıs 2021 - 13:38
Bahri Karataş (KHA) 

Başarılı çalışmalara imza atan, İzmir İI Jandarma Komutanlığı ekipleri hakkında, "Kasten  öldürme ve tehdit" suçundan kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan ve 10 yıldır tek yumurta ikizinin kimliği ile gizlenen H.U.'yu yakaladı.

Jandarma Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, aranan şahıslara yönelik özel ekip oluşturdu. Aldıkları bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, Çorum ilinde "Kasten öldürme ve silahla tehdit" suçlarından hakkında 25 yıl kesinlesmis hapis cezast bulunan H.U.'nun, tek yumurta ikizi olan kardeşi adına düzenlenmiş kimlik belgesi ve kardeşine ait otomobili kullandığını tespit etti. 



Özel ekip, Seferihisar ilçesinde belirlenen adreste 10 yıldır bu şekilde gizlenen H.U.'yu yakalamak için operasyon düzenledi. 

Operasyona, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Şube  Araştırma Timleri (JASAT) ile Güzelbahçe İlçe Jandarma Komutanlığı  ekipleri tarafından kurulan yol kontrol noktasıda, kardeşi adına düzenleniş kimlik belgesi ile kıskıvrak yakalandı. Jandarmada işlemleri tamamlanan sanık adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum