• Reklam

Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, Özgür Özel'i destekleme kararı aldı

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay CHP büyük kongresi öncesi tercihini netleştirdi. Kamuoyundan gelen değişim talebine sessiz kalmayan Tugay kongrede Özgür Özel’i destekleme kararı aldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, Özgür Özel'i destekleme kararı aldı
26 Eylül 2023 - 20:48

4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek CHP Büyük kongresi öncesi saflar netleşiyor. Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Özgür Özel ve Örsan Öymen’in adaylığını açıkladığı süreçte kongrede değişimcilerin adayı olarak Özgür Özel ve gelenekçilerin adayı olarak da Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarışması bekleniyor. Ekrem İmamoğlu’nun fitilini ateşlediği değişim rüzgarını arkasına almayı hedefleyen Özgür Özel’e İzmir’den bir destek daha geldi.

CEMİL TUGAY SAFINI NETLEŞTİRDİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay kongrede başkan adayı olarak Özgür Özel’i destekleme kararı aldı. Bu kararını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na söylediği belirtilen Cemil Tugay tabandan gelen değişim seslerine duyarsız kalmamak adına Özgür Özel’i destekleyeceğini söylediği öğrenildi. Özgür Özel'e Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın da destek vermesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum