• Reklam

Kar geliyor! Sel ve fırtınaya dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışı, sel ve su baskınları ve fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Kar geliyor! Sel ve fırtınaya dikkat
06 Kasım 2020 - 23:46

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun doğusu, Bolu, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile Kırklareli ve Tekirdağ’ın doğu, Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahminini duyurdu.

Foto - Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Ordu'nun doğu ilçelerinde kuvvetli (20-50 kg/m²) olması bekleniyor.

Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Ordu'nun doğu ilçelerinde kuvvetli (20-50 kg/m²) olması bekleniyor.
Foto - KAR YAĞIŞI - Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya bağlayan karayolunun yüksek rakımlı geçitleri (Kop ve Ovit geçitleri) ile Hakkâri’nin yüksek kesimlerinde beklenen yağışların karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
KAR YAĞIŞI - Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya bağlayan karayolunun yüksek rakımlı geçitleri (Kop ve Ovit geçitleri) ile Hakkâri’nin yüksek kesimlerinde beklenen yağışların karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Foto - PUS VE SİS BEKLENİYOR - Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Marmara’nın güneyi, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
PUS VE SİS BEKLENİYOR - Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Marmara’nın güneyi, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Foto - SEL UYARISI - Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Ordu'nun doğu ilçelerinde kuvvetli (20-50 kg/m²) olması bekleniyor.

SEL UYARISI - Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Ordu'nun doğu ilçelerinde kuvvetli (20-50 kg/m²) olması bekleniyor.

Foto - Yapılan açıklamada, Meydana gelebilecek sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, Meydana gelebilecek sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.
Foto - RÜZGARA DİKKAT - Rüzgarın Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege ile Batı Akdeniz'in Toroslar kesiminde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
RÜZGARA DİKKAT - Rüzgarın Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege ile Batı Akdeniz'in Toroslar kesiminde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
Foto - Bu nedenle, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Bu nedenle, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.
Foto - İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı 5 günlük hava durumu raporu...

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum