İZVAK Dinamik Grup'tan önemli açıklama

    İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) seçimlerinde aday olan Emre Sarıgedik liderliğindeki Dinamik Grup, 6 kulübün yaptığı 'Ali Erten'e destek' açıklaması sonrası duyuruda bulundu. O duyuru şöyle:

    İZVAK Dinamik Grup'tan önemli açıklama
    24 Mart 2021 - 13:20
    Değerlİ İzmir spor kamuoyuna

    Yetiştiğimiz ortamlar ve aldığımız eğitimler, hayatta her zaman daha iyisinin olabileceğini bize öğretmiştir. 
    Bunun sonucunda başarılarında sevindiğimiz, başarısızlıklarında üzüldüğümüz yaşadığımız şehri temsil eden bütün kulüpleri desteklemek ve onların daha iyi seviyelere gelmelerine katkı sağlamak için demokratik hakkımızı kullanarak İZVAK seçimlerine katılmaya karar verdik.
    Bu misyon doğrultusunda projelerimizi hazırladık. Şehrimizin güzide kulüplerinin temsilcileri olan başkan ve yöneticileri ile spor konusunda etkili ve yetkili insanları ziyaret ederek kendimizi ve projelerimizi anlatmaya başladık. 
    Büyük çoğunluktan da gayet iyi geri dönüşler aldık ve bu durum bizim motivasyonumuzu arttırdı.
    Bütün çalışmalarımızı saygı, ilgi ve nezaket çerçevesinde de yürüttük.
    Hal böyleyken 23 Mart 2021 Salı günü, 6 kulüp başkanımız İZVAK Yönetimi’nin mevcut yönetim kurulu başkanının oluşturacağı yeni bir yönetimle devam etmesinin İzmir sporu için uygun olacağını beyan ettiler.
     Var olanı korumakla yetinmemek, daha iyisinin yapılabileceğine inanmak, yenilikçiliğin, genç zihinlerin önünü açmak hiç değilse kapamamak İzmir’e ve İzmirlilere yakışan tutumdur diye düşünüyoruz. 
    Değerli kulüplerimizin sundukları bildiride; "Bu bir bayrak yarışıdır" demelerinden yola çıkarak İZVAK yönetiminin bayrağını tüm “İzmir spor camiasının desteğini de” alarak daha ileri götürmek istiyoruz. 
    İzmir’in tüm profesyonel futbol kulüplerine, mevcut değerli İZVAK Yönetimi’nin sağlamakta olduğu desteği ziyadesiyle sağlamaya devam edeceğimize ve İzmir futbolunu hakettiği noktalara taşınması için 7/24 kulüplerimizin hizmetinde olacağımıza dair taahhüdümüzü kıymetli kamuoyunla paylaşmak istiyoruz.

    Değerli İZVAK Yönetimi, onlara yakışacağına inandığımız demokratik tutumla seçimin kaydedilmiş tüm üyelerinin açıklanması dahil seçimin en adil şekilde yapılabilmesi için gerekli şartları mutlaka oluşturacak ve bu bayrak yarışında gerekli “Centilmenliği” göstereceklerine inancımız tamdır. 
    Biz seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Fakat kazanamasak bile İzmir spor kültürünün kazanmasını istiyoruz. 
    Mevcut yönetimle bu demokratik rekabet haricinde hiç bir rekabetimizin olmadığını tam tersi büyüklerimize her zaman saygılı ve edepli olmanın aile kültürümüzden geldiğinin altını çizerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. 
    7 Nisan’da İzmir Spor’unun kazanacağı demokratik bir seçim ortamında görüşmek dileğiyle… 

    Saygılarımızla....

    YORUMLAR

    • 0 Yorum