İzmirli ünlü doktordan acı haber geldi

    İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Buca Tınaztepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi bölümünde görevli,  tanınmış cerrah emekli Hava Tabip Albay Op. Dr. Levent Tosyalı ve annesi depremde yaşamını yitirdi. 

    İzmirli ünlü doktordan acı haber geldi
    11 Şubat 2023 - 11:39 - Güncelleme: 11 Şubat 2023 - 12:24
    Bahri Karataş (KHA)

    İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Buca Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nde görevli, emekli tabip albay Levent Tosyalı, annesini ziyaret etmek için gittiği Antakya’da, 6 Şubat’ta depreme yakalandı. Depremde yıkılan Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki İnsel Apartmanı’nda enkazının altında kaldı.

    Enkazın başından ayrılmayan psikolog Meltem Tosyalı, eşi Levent Tosyalı ve kayınvalidesi Meral Tosyalı’dan gelecek mutlu haberi bekledi. Acı haber bu gece geldi.
    Hatay'ın Antakya ilçesinde göçük altında kalan Beyin ve Sinir Cerrahi bölümü Op. Dr. Levent Tosyalı ve annesinin cansız bedeni göçük altından çıkartıldı.
    Eşi ve kayınvalidesinin bir umutla, günlerdir yıkılan apartmanın enkazından  canlı çıkarılmasını bekleyen 5 yaşında bir kız çocuk annesi Meltem Tosyalı derin üzüntü yaşadı. 



    Tınaztepe Hastanesi yönetimi şu mesajı yayınladı:
    "Hekimimiz ve annesinin vefat ettiği haberi bizi derinden üzmüştür. Hekimimiz ve annesi için Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum