İzmirli teknik direktör enkaz altında kaldı

    Atakaş Hataysporlu bazı futbolcular ve teknik heyetten iki kişi yıkılan rezidansın altında kaldı. Üç futbolcu kurtarılırken İzmirli teknik direktör Taner Savut'a ve bir futbolcuya ulaşılmaya çalışılıyor.

    İzmirli teknik direktör enkaz altında kaldı
    06 Şubat 2023 - 14:17 - Güncelleme: 06 Şubat 2023 - 14:35


    Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un kaldığı rezidansın depremde yıkıldığı belirtildi. Savut'un enkaz altında kaldığı bilgisi gelirken Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel de yakınlarının kurtarılması için çağrı yaptı.

    Hatayspor forması giyen Burak Öksüz enkazdan çıkarıldı. Bertuğ Yıldırım'ın durumu da iyi. Hatayspor'da teknik heyetten iki isim enkazdan sağ olarak kurtuldu. Kerim Alıcı da kendi imkanlarıyla enkazdan çıkarken, sağlık durumu iyi.
    Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve Christian Atsu, enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri iki ismi arıyor.

    Ailesi Rizeli olan İzmir doğumlu 49 yaşındaki Taner Savut'un eşi ve iki kızının Manisa'daki evlerinde olduğu belirtildi. Savut’un bacanağı ve baldızı sosyal medyadan yardım isteyerek, enkazın adresini yayınladı.




    Taner Savut kimdir?
    Taner Savut, 10 Ağustos 1974 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine İzmirspor'da başladı. Daha sonra Fenerbahçe'de, Siirt Jetpa'da, Göztepe'de, Siirtspor'da, Sakaryaspor'da ve Alanyaspor'da forma giydi. Kariyerini Tokatspor'da oynadıktan sonra noktalayan 49 yaşındaki futbol adamı, Aytemiz Alanyaspor ve Manisa FK'da sportif direktörlük görevinde bulundu. Savut, 2022 yılından bu yana da Hatayspor'da görev yapıyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum