İzmirli Emir, Masterchef'in yıldızı

    Masterchef’in yeni bölümünde yarışan Emir Elidemir yakışıklılığı ve yemek konusundaki yeteneği ile dikkatleri çekiyor. Emir, 10 ay önce yaşamını yitiren İzmirspor'un efsane futbolcusu, spor yazarı Hasan Elidemir ve İzmirli gazeteci Yücel Öziçer'in oğlu.

    İzmirli Emir, Masterchef'in yıldızı
    21 Temmuz 2020 - 21:01 - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 - 21:04
    3’üncü sezonu ile ekranlara hızlı bir giriş yapan Masterchef yarışmacılarıyla adından söz ettiriyor. Yayınlandığı günlerde reyting listesinde ilk sıraya yerleşmeyi başaran Masterchef programı jüri üyeleri ve yeni sezon yarışmacıları ile merak uyandırıyor. Yeni sezon için binlerce başvuru olması üzerine yarışmaya eklenen ek etaplar ile izleyiciler yarışmacı adaylarını daha yakından tanıma fırsatına erişiyor.
    Masterchef’in yeni bölümünde yarışan Emir Elidemir yakışıklılığı ve yemek konusundaki yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Michelin yıldızlı restoranlarda çalışan Emir Elidemir şimdiden birçok kişinin şampiyonluk adayı olmayı başardı.
    Sosyal medyada “MasterChef Emir kimdir, nereli ve kaç yaşında?” şeklindeki sorular sorulmaya başladı. Yaptığı yemeklerle de jüri üyelerinin beğenisini kazanan MasterChef Emir Elidemir, 1994 yılında İzmir doğumlu.
    Liseyi Bornova Anadolu Lisesi'nde bitiren Emir Elidemir, 2012 yılında Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde 4 yıllık eğitimini tamamladı. Florida'da, Amsterdam'da stajlar yapan Emir, bu stajlardan birisini 2 Michelin yıldızlı restoranda gerçekleştirdi.
    İzmir'de yaptığı stajının ardından ise Fransa'nın Lyon kentindeki 1 Michelin yıldızlı restoranda stajını tamamladı.
    Emir, İzmir’de spor ve basın camiasının yakından tanıdığı rahmetli Hasan Elidemir ve yine gazeteci olan Yücel Öziçer’in oğlu. Geçen yıl eylül ayında 60 yaşında hayatını kaybeden İzmirspor’un efsane futbolcusu, ‘kral’ ismi Hasan Elidemir, aynı zamanda diş hekimiydi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum