İzmirli aile hekimi vefat etti

    Aslen Afyon Emirdağ ilçesi Karacalar köyünden olan 60 yaşındaki Dr. Ertuğrul Çeşmeli, uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü.

    İzmirli aile hekimi vefat etti
    11 Ocak 2023 - 13:45
    Sağlık Bakanlığı İzmir Balçova 3 Nolu Korutürk Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi olan Dr. Ertuğrul Çeşmeli, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alınan 
    Uzm. Dr. Ertuğrul Çeşmeli, tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Dr. Çeşmeli,bu mücadelede bir nebze iyiye doğru giderken vefat etmesiyle ailesini yasa boğdu.



    İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1987 yılında mezun olan, uzmanlığını aile hekimliği dalında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2001 yılında alan Dr. Çeşmeli'nin ölümü sağlık camiası, yakınları ve hastaları arasında üzüntüye neden oldu. Difteri/tetanoz/aselüler boğmaca aşısı, Aile ve Çocuk Danışmanlığı, Aşılama (immünizasyon), Diyafram yöntemi (doğum kontrol) alanlarında hizmet veren, metabolizma, eklem kireçlenmesi (Osteoartrit), genel aile hekimliği, kızamık aşısı, aile terapisi hastalıkları hususunda çalışan Dr. Ertuğrul Çeşmeli gözyaşları arasında toprağa verildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum