İzmir Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de yaşamını yitirdi

    İzmir merkezli Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

    İzmir Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de yaşamını yitirdi
    14 Aralık 2021 - 10:39 - Güncelleme: 14 Aralık 2021 - 12:03
    2004 yılında ilk şubesini İzmir'de açtıktan sonra 17 yılda 10 merkeze ulaşan Batıgöz'ün kurucu sahibi Op. Dr. Mehmet Söyler'den acı haber geldi.
    İzmir'de 3, İstanbul, Manisa ve Hatay'da 1, yurtdışında 4 merkezi olmak üzere toplam 10 hastaneye sahip Batıgöz Grubu Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Söyler, geçen hafta Azerbaycan'a gitti. Başkent Bakü'deki hastanede toplantılar gerçekleştiren ve yeni yatırımlar icin görüşmeler yaptığı öğrenilen Mehmet Söyler, dün akşam yemek sonrası fenalaştı. Hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Op. Dr. Mehmet Söyler tüm çabalara karşın kurtarılamadı.
    Söyler'in ölüm haberinin ulaştığı ailesi ve yakınları büyük acı yaşadı. 

    OP. DR. SÖYLER KİMDİR
    1967 yılında Diyarbakır'da doğan Op. Dr. Söyler, Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1991 yılında tamamlayarak tıp doktoru ünvanı aldı. İhtisasını da Gülhane Askeri Tıp Akedemisi'nde yaptı ve göz hastalıkları uzmanı oldu. Söyler aynı zamanda Çankaya - İzmir şubesinde Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak hizmet vermekteydi.
    Dr. Söyler, Türk Oftalmoloji Derneği, Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği, Amerikan Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği ile Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği üyesiydi.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum