• Reklam

Göztepe'ye tepkiler çığ gibi düşüyor

Göztepe’de ilk iki hafta alınan sonuçlar ve ortaya konan futbol taraftarları kızdırdı. Sarı-kırmızılılar sosyal medyadan tepki gösterdi

Göztepe'ye tepkiler çığ gibi düşüyor
20 Ağustos 2023 - 15:52
1. Lig ekiplerinden Göztepe ilk iki haftada sadece 1 puan toplaya bildi. Akhisar’da oynanan maçta Sakaryaspor’a 1-0 mağlup oldu. İstanbul’daki mücadelede ise Ümraniyespor ile golsüz berabere kaldı. Göz-Göz’de ilk iki hafta ortaya konan futbol ve sonuçlar taraftarı mutlu etmedi. Ümraniyespor maçı sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar teknik direktör Radomir Kokovic ve skorlara tepki gösterdi.

Göztepe taraftarı: "Bu sistemle olmaz"

Göztepe taraftarları, Ümraniyespor maçı sonrası. ‘Bu sistemle, bu oyunla olmaz’, ‘90 dakika biz ne izledik?’, ‘Derhal bu anlayıştan çıkmalıyız. Hoca ne oynatıyor biz ne oynamalıyız. Yanlış kadro yanlış taktik’, ‘Söylenecek bir şey yok malzeme ortada’,   ‘Mücadele var ama gol yok böyle şampiyonluk zor gelir’, ‘Boş sözler, anlatacak gerçek bir şeyleri olmayanların klişe sözleri…Bu adam kim ne yapmış ne kadar tecrübeli sadece zaman kaybı. Bu sene muhtemelen rölantiye döneceğiz yine. Sadece oyalama’, ‘Bu takıma tecrübeli hoca koyacaksın bak o zaman takım nasıl oynatılır izleyeceksin’, ‘Masal dinlemekten bıktık’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum