Genç Kuşak Topluluğu gönüllüleri Besni'de yüzleri güldürdü

    UŞAK Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Genç Kuşak Topluluğu gönüllüleri, kardeş şehir Adıyaman'ın Besni ilçesinde depremzede çocuklarla bir araya gelip, onlarla çeşit oyunlar oynayıp, etkinlikler yaparak eğlenceli vakit geçirip, çeşitli oyuncaklar hediye etti.

    Genç Kuşak Topluluğu gönüllüleri Besni'de yüzleri güldürdü
    23 Mart 2023 - 16:52 - Güncelleme: 23 Mart 2023 - 16:53

    Besni'de bulunan depremzede çocuklarla buluşan Genç Kuşak Topluluğu, Uşak'ta başlattıkları kampanya kapsamında toplanan çeşitli oyuncakları çocuklara ulaştırdı. Eğlenceli yüz boyama etkinliğiyle buluşan çocuklar, daha sonra çocuklar çeşitli oyunlar oynayıp maskotlarla birlikte eğlenceli danslar etti. Bunların yanı sıra Genç Kuşak Topluluğu, oluşturulan gıda yardımlarını da Besni'ye gönderdi. Yardım kolileri topluluğun gençleri tarafından çadır kentte bulunan depremzede vatandaşlara ulaştırıldı.

    FENOMEN DE ZİYARETE EŞLİK ETTİ

    Depremzede çocuklara moral olması adına Besni'ye ziyarette bulunan Genç Kuşak Topluluğu özel bir ismi de bölgeyle buluşturdu. 'Asitmen' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Yasin Aydın, Genç Kuşak Topluluğu beraberliğinde Besni'ye gitti. Birçok eğlenceli deney gösterisi yapan fenomen çocuklara unutamayacakları anlar yaşattı.

    BÖLGE İÇİN ÖZEL BİR PROJE HEDEFLENİYOR

    Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu'nun bilgisayarlarla bir merkez oluşturmayı, burada çeşitli imkanları depremzede çocuklara sunmayı hedeflediği de belirtildi. İçerisinde 300 bine yakın soru ve cevap videosu barındıran, stresle mücadele, planlı çalışma gibi içerikleri de bulunduran 'Pakodemy'  ile merkezin bir eğitim üssü olması düşünülüyor. Farklı kaynaklara ulaşma imkanı sunan e-kütüphane ve sosyal aktivite içinse e-spor olanağını da içerisinde bulunduracak proje için uygun koşulların sağlanması halinde çalışmalar hızla başlatılacak. (DHA

    YORUMLAR

    • 0 Yorum