Eski belediye başkanı okul müdürü oldu

    İzmir'in Selçuk ilçesinin AK Partili eski Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, başkanlığı döneminde açılışı için büyük uğraş verdiği Efes Meslek Yüksekokulu'nun müdürü olarak atandı.

    Eski belediye başkanı okul müdürü oldu
    26 Kasım 2020 - 16:37
    Selçuk'ta bir dönem belediye başkanlığı yapan, son seçimde aday gösterilmeyince partisinin aleyhine çalıştığı gerekçesiyle, ilçe başkanlığı tarafından disipline verilen ancak bu istek İl Başkanı tarafından işleme konulmayan Dahi Zeynel Bakıcı, İzmir'de okuduğu okulun Salçuk müdürü oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Bakıcı'nın görevlendirmesi Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu:

    #universitemDEU Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan @DeuEfesMyo Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Kültürel Miras ve Turizm Programı Dr. Öğr. Üyesi Dahi Zeynel Bakıcı Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.


    Efes Meslek Yüksekokulu 2016 – 2017 Öğretim Yılı açılış törenine İzmir AK Parti Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, o sırada Selçuk Belediye Başkanı olan Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Hatipoğlu, THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Birer, Selçuk Belediyesi Meclis üyeleri, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Selçuk Yükseköğrenimi Destekleme Derneği Başkanı Remzi Çelikel,  siyasi parti üyeleri, muhtarlar, okul idarecileri ve öğrenciler katılmıştı.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum