• Reklam

El ele tutuşup intihara kalkan çift, otele yerleştirildi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bir süre önce yanına yerleştikleri damatlarıyla tartıştıktan sonra el ele tutuşup denize atlayan, boğulmak üzereyken kurtarılıp hastaneye kaldırılan Hülya (69) ve İsmail İ. (74) çifti, tedavilerinin ardından taburcu oldu. Eve dönmek istemeyen çift, geçici olarak otele yerleştirildi.

El ele tutuşup intihara kalkan çift, otele yerleştirildi
02 Mart 2022 - 00:31 - Güncelleme: 02 Mart 2022 - 00:32

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Bodrum Liman Başkanlığı'nın önünde meydana geldi. 6 ay önce İzmir'den Bodrum'a gelip kızlarının yanına yerleşen Hülya İ. ile İsmail İ., damatlarıyla tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından çift, sahile gelerek el ele tutuşup denize atladı. Bu sırada kıyıya yakın teknedekiler boğulmak üzere olan çifti denizden çıkardı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı çift, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay anı ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Tedavilerinin ardından taburcu olan Hülya ve İsmail İ. çifti Bodrum Belediyesi tarafından geçici olarak ilçedeki bir otele yerleştirildi. Bir daha eve dönmeyeceklerini söyleyen çift, huzurevi ya da sığınma evinde kalmak istediklerini belirtti. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum