Ege Yıldız, AGROEXPO 2024'te, tarımda doğru sulama yöntemlerine vurgu yaptı

    İzmir’de bu yıl 19. kez düzenlenen AGROEXPO 2024’te yeni ürünü yassı sulama borusuyla çiftçimize, az su kullanarak yüksek verim vaat eden Ege Yıldız, kalitesiyle de yine ön plana çıktı.

    Ege Yıldız, AGROEXPO 2024'te, tarımda doğru sulama yöntemlerine vurgu yaptı
    08 Şubat 2024 - 14:25 - Güncelleme: 08 Şubat 2024 - 14:27
    Türkiye’nin en büyük sektör fuarlarından biri olan Uluslararası Tarım Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı AGROEXPO 2024 geçtiğimiz hafta;  29 ülkeden 521 katılımcıyı İzmir’de bir araya getirdi. Bu yıl “Sürdürülebilirlik” temasıyla gerçekleşen fuarda Ege Yıldız, “Su Sorumluluktur” sloganıyla çiftçiyi, kaliteli malzeme ve modern sulama sistemlerini kullanmaya davet etti. 

    Standında üreticilere “Türkiye’nin geleceğinin toprak” mesajı veren Ege Yıldız, toprağın verimini arttırmanın kaliteli malzemeyle oluşturulan, modern sulama sistemleriyle mümkün olduğunu vurguladı. AGROEXPO 2024’te, kalitesiyle yıllardır çiftçiden tam not alan yağmurlama, damla sulama boru ve ek parçalarını,  yerli ve yabancı çiftçilerin beğenisine sunan Ege Yıldız, yeni ürünü yassı damla sulama borusuyla da ilgi odağı oldu.   

    AGROEXPO İHRACAT İÇİN ÖNEMLİ
    Ege Yıldız, AGROEXPO 2024’e sadece satış ekibiyle değil, üst düzey yöneticileriyle de katılım sağlayarak, İzmir merkezli bir firma olarak adeta gövde gösterisi yaptı. Ege Yıldız standını fuar süresi içinde zaman zaman firmanın genel müdür yardımcıları Bahri Fanur, Türkan Erisev İçer, Bahar Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Kamil Beğen ile Cengiz Nayman da ziyaret etti. 



    Genel Müdür Yardımcısı Türkan Erisev İçer, özellikle ihracat  açısından verimli bir fuar geçirdiklerini belirtti. İçer, Ege Yıldız ve Egeplast’ın yeni ürünü yassı damlama borusu ile çiftçiye, az su sarfiyatıyla yüksek verim vaat ettiklerinin, FIBA Banka ile yaptıkları işbirliği sonucunda da üç ay sıfır faiz olanağı sunduklarının altını çizdi. Egeplast ürünlerinin kalitesiyle yurtdışı pazarda da tercih edildiğini hatırlatan İçer,  AGROEXPO 2024’ün kendileri için ihracata yönelik önemli bir buluşma noktası olduğunu ifade etti.  



    “SUYUMUZU KORUYALIM”
    Ege Yıldız Ziraat Satış Şefi Ufuk Çoban ise gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için suyumuzu korumak zorunda olduğumuzu dile getirdi. Çoban, Ege Yıldız Ankara Bölge Ziraat Satış Şefi Ömer Naci Ünal ile birlikte katıldığı Agro TV, Çiftçi TV ve Vebagron’daki canlı yayınlarda, temiz suyu korumanın önemine dikkat çekti. Çoban, “Ege Yıldız olarak yıllardır su sorumluluktur sloganıyla hareket ediyor, suyumuzun bir damlasının boşa gitmemesi için, kaliteli malzemeyle sulama sistemlerini kullanmaya teşvik etmeye çalışıyoruz ” dedi. 
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum